FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

1600W gücünde çok fonksiyonel bir buharlı ütü.Dayanıklı yapışmaz Teflon alaşımı ve nispeten hafif yapısı sayesinde her malzemede mükemmel şekilde yönlendirilir. Ütünün birçok yararlı işlevi vardır.
sprinkler
Püskürtme işlevi, ütünün diğer ayarlarından bağımsız olarak her zaman kullanılabilir. Sprinkler, koldaki bir düğme ile çalıştırılır. Fonksiyonun çalışması için yıkama düğmesine birkaç kez basmak gerekebilir.
Buharla ütüleme
Sürekli buhar düğmesini uygun konuma ayarlayın. Çıkan buhar miktarı ayrıca termostat ayarına bağlıdır - daha düşük bir sıcaklıkta daha az buhar (bir veya iki nokta) ve daha yüksek bir sıcaklıkta daha fazla buhar (üç nokta).
Buhar çekici
Bu işlev, ütülenmesi zor veya çok kırışmış malzemeleri ütülerken daha iyi bir etki için bir seferde yaklaşık 80 g olmak üzere büyük miktarda buhar yayar. Steam Burst yalnızca ayar (üç nokta) veya "Max" ayarında düzgün çalışır. Koldaki düğmeye bastığınızda, tabandaki deliklerden güçlü bir buhar akışı çıkar. Gerekirse birkaç saniye beklenerek işlem tekrarlanabilir. Bu işlevi arka arkaya üç defadan fazla kullanmanız önerilmez. Not - Bu özelliği etkinleştirmek için "Steam Shot" birkaç kez basmak için
Dikey buharlı ütü
İşlev, ütünün dikey konumda yerleştirilmesi farkıyla şok buharı kullanır. Bu işlevi kullanırken ütüyü giysilerinizden yaklaşık 15-30 cm uzakta tutun.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.