FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Çalışan Kimliklerinizi, Konferans Rozetlerinizi takmak için basılı Kordonlar...

₺6.123,41 /paket vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Slovenya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
10 günler
SKU:
1417
EAN:
1417
Son güncelleme
1 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Çalışan Kimliklerinizi, Konferans Rozetlerinizi veya anahtarlarınızı takmak için mükemmel bir çözüm mü arıyorsunuz? Pazarlama amacıyla markalı kordonlara ihtiyacınız var mı ve mümkün olan en kısa sürede onlara ihtiyacınız var mı?

Çok duyarlı bir Avrupa kordon üreticisi ile işbirliği yapıyoruz ve size yardımcı olacağız. Fiyat teklifi için lütfen bize gerekli miktarı ve diğer özellikleri gönderin.

Kordonlar, anahtarları, rozetleri, kimlik kartlarını, cep telefonlarını veya diğer küçük eşyaları taşımak için boynuna takılan kayışlardır. Genellikle kimlik kartlarını şirketlerde, hastanelerde, kongrelerde, ticaret fuarlarında, konserlerde ve güvenliğin gerekli olduğu diğer uygulamalarda görüntülemek için de kullanılırlar.

Promosyon kordonları genellikle promosyon içeriği, şirket logoları, etkinlik adları vb. İle basılmıştır. Kordonlarımız genellikle 10, 16, 20 veya 25 mm genişliğinde ve boynuna takıldığında 35-40 cm anlamına gelen toplam uzunluğu 90 cm olan giyilmesi güzel polyester malzemeden yapılır.

Kordonlara baskı yapmak için en çok kullandığımız baskı teknolojisi, 'Boya süblimasyon' adı verilen bir tam renkli baskı türüdür. Boya süblimasyonlu kordonlar küçük metinli logolar içeriyorsa, en popüler şerit genişliği 20 mm'dir. Renkli bir arka plana ve metin veya kalın logolara ihtiyacınız varsa daha dar kordonlar daha iyi bir seçenektir. Baskı için çizgiler beyazdır ve iki varyasyonda mevcuttur - pürüzsüz polyester (bazen 'saten' olarak adlandırılır) ve nervürlü olanı. Baskının keskinliği pürüzsüz malzemede daha iyi olduğundan, bunu öneririz.

Resim tam renkli (CMYK) olabilir ve degradeler de içerebilir. Bir kordonun iç / dış tarafına farklı sanat eserleri basabiliriz - ancak bir sınırlama vardır. Kordon malzemesi biraz elastik olduğundan, her iki sanat eserinin içeriğini senkronize edemeyiz (örneğin, iç ve dış logoları aynı konumda yazdıramayız). Bir sanat eseri provası hazırlarken bunu dikkate alıyoruz ve müşterilerimiz üretimden önce tüm kordonun önizlemesini içeren bir pdf alıyor.

Kordonlar farklı türde klipsler ve ataşmanlar içerebilir. En popüler klipler Döner Kancalardır, ancak Bölünmüş Halkalar, kayışlı bir Rozet Makarası, bir cep telefonu ipi ve tokası, bir güvenlik veya kopma tokası, oval kancalar (ıstakoz pençesi), şişe açıcılar vb. Genellikle döner kanca ve bölünmüş halkaların kombinasyonu veya döner kanca ve cep telefonu ipi gibi birden fazla klipsli kordonlar üretiyoruz.

Kordonlar, 'kopma' tokası olarak bilinen yerleşik bir güvenlik özelliğine sahip olabilir. Bu ataşman kordonun ortasına dikilir ve çekildiğinde veya basınç uygulandığında serbest bırakılır. Bu, boğulmayı veya asılı kalmayı önler. Ayrılma özelliğine sahip kordonlar çoğunlukla okullarda, hastanelerde, çocuk bakım tesislerinde ve üretim tesislerinde kullanılır, ancak bu özelliği başka amaçlar için kullanıldığında bile eklemenizi öneririz.

Kordon üretim süreci aşağıdaki gibidir: İlk olarak, tüm kordonun önizlemesini içeren bir sanat eseri kanıtı hazırlıyoruz. Onaydan sonra, beyaz polyester şeridin her iki tarafındaki kordon resimlerini çok renkli boya-süblimasyon baskı teknolojisi ile basıyoruz. Ardından, kordonları standart bir uzunluğa (genellikle 90 cm) kesiyoruz ve sonunda istenen karabina kancasını veya başka bir eki ekliyoruz. Minimum miktar 50 adettir. Kordonlar varsayılan olarak 50 adetlik paketler halinde pakettir., ancak şeffaf torbalarda da tek ambalaj sunuyoruz. Her zamanki üretim süresi yaklaşık bir haftadır, ancak bazen sipariş acil olsa ve son teslim tarihi daha kısa olsa bile yardımcı olabiliriz.

Neden bizi seçmelisiniz?

- Kordonların hızlı ve kaliteli üretimini garanti ediyoruz
- Renk tonlarının doğru olduğundan emin oluruz
- Kaliteli işçiliğe ve müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz
- Boyun askılarınızı yapmak için ihtiyacımız olan tek şey logonuz ve önizleme talimatlarınız. Diğer her şey bizim tarafımızdan yapılacak.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.