FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

CAM BARDAK BLENDER 800W 5xLEVEL BUZU EZIYOR

₺939,34 /adet vergisiz fiyat
Müzakere edilecek
Siparişleri

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
837 adet
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Bir mesaj göndermek Çağrı

CAM BARDAK BLENDER 800W 5xLEVEL BUZU EZIYOR - açıklama


ADLERBiller BALE BLENDER, gıda ürünlerinin hızlı öğütülmesi ve karıştırılması için etkili bir cihazdır. Camdan yapılmıştır - vücudumuz için plastikten çok daha sağlıklı bir çözümdür. ÇALIŞMA SÜRESI BOYUNCA ÜRÜNLERIN UYGUN ŞEKILDE EKLENMESI! Delik, şeffaf plastikten yapılmış bir tapa ile kapatılır. Kıyılmış yiyeceklerin kolay dökülmesi, konturlu bir musluk ve rahat bir sürahi sapı ile sağlanır.

KARIŞTIRICININ AVANTAJLARI: 5 HIZ SEVIYESI + DARBE FONKSIYONUBUZ KIRMA FONKSIYONU TABANIN ALT KISMINDA BIÇAKLARLA VE MOTORU IÇEREN CIHAZIN PARÇASININ ÜSTÜNDE OLUŞTURULAN NIERDZEWNEJ1.5L ÇELIK BUZ ÖĞÜTÜCÜ CAM KAPLAR GÜVENLI ÇALIŞMA SAĞLAR KAUÇUK VANTUZLARLA DONATILMIŞ YÜZEY ALANI ARTTIRILMIŞ DÖRT AYAK ISTIKRARLI ÇALIŞMAYI GARANTI EDER

~ İSTEDIĞINI YAP! BLENDER ÇORBALAR, SÜT YEMEKLERI SOSLARIETLERMEYVELERSEBZELERBEBEK MALZEMELERINI IZGARA YAPMAK VE BUZU VE DIĞER BIRÇOK YEMEK VE ÜRÜNÜ EZMEK IÇIN KULLANILABILIR.

~ 5 HIZ SEVIYESI Bardak karıştırıcının hızları bir düğme aracılığıyla değiştirilir1 – YAVAŞ DÖNÜŞ, DAHA BÜYÜK ÜRÜN PARÇALARININ KESILMESINE IZIN VERIR VE LODUPürünleri parçalanır ve hızlı bir eğirme hareketiyle ayarlanır. Sürahi ve bıçakların şekli de dikey karıştırmaya izin verir.2-4 – ARTAN GÜÇLE DAHA HIZLI DÖNÜŞÖğütme ve karıştırmayı şu anda karıştırılmakta olan ürünlerin türüyle eşleştirme yeteneği5 – MAKSİMUM GÜCE SAHİP HIZLI ORBOT'LARParçalanmış ürünlerin yoğun bir şekilde karıştırılmasını sağlar. DARBE FONKSIYONU - GEÇICI OLARAK RPMoccations cihazın aralıklı çalışmasını maksimum devir sayısıyla artırır.

~ YÜKSEK KALITELI ÜRÜN! Modern, gümüş ve siyah, her mutfakta çalışacak. Bu sayede kolayca lezzetli bir kokteyl hazırlayabiliriz. MOTORU IÇEREN TABAN MAHFAZASI PASLANMAZ ÇELİKTEN YAPILMIŞTIR Topuzu, çerçevesi, motoru içeren parçanın üst kaplaması ve bıçaklı taban siyah plastikten yapılmıştır. Siyah renkteki dört ayak, cihazın zarif görünümünü tamamlar.4 İÇ RIB'İN İLE 1.5 LİTRELİK SÜRAHIBurların profillenmesi ve parçalama kabının iç kısmının şekli, katmanlar halinde düzenlenmiş, daha büyük parçalar halinde kesilmiş ürünlerden homojen bir kütle sağlar. ORTASINDA YUVARLAK DELIKLI SÜRAHI KAPAĞISürahiyi kapatmak için kullanılan kapak şeffaf plastikten yapılmıştır. Siyah plastikten yapılmış sürahi tabanı, çok dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış 4 kollu bir bıçakla donatılmıştır.

EN ÖNEMLI PARAMETRELER:MAKSIMUM GÜÇ - 800WNOMINAL GÜÇ - 600WVOLTAGE - 220–240V ~ 50/60 HzÜRETICI - ADLERORIJINAL AMBALAJINDA PAKETLENMIŞ ÜRÜNÜN LEHÇE VE DIĞERLERI IÇIN TALIMATLARI VARDIR.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme
  • PayPal
  • VİSA
  • MasterCard
  • Maestro

Gönderme yöntemleri

  • Şahsen teslimat
  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.