FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

DIY Projeleri için Çeşitli Boyutlar / Renk Kare Bambu Çıtalar / Şeritler (Uzunluk: 160cm) - Toptan Satış

₺20,89'dan başlayan fiyatlarda /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺69,62

Müzakere edilecek
₺0,90 1 ile 100 arası adet
₺0,80 200 ile 400 arası adet
₺0,70 800 ile 1600 arası adet
₺0,60 3200 ile 6400 arası adet

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
₺3.481,17
Mevcut miktar
3000 adet
Ülke
Çin
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
30 günler
SKU:
BSTC20201
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Ürün Özellikleri:
Doğal bambu beyazı ve karbonize kahverengi renklerde mevcuttur. En önemli şey, ürünlerimden herhangi birini alıp satarak, kendi işinizin organik bir döngüsünü kolayca oluşturabilir ve uzun ömürlü, istikrarlı ve artan nakit akışı yaratabilir, en azından nihai ürünün değerini 5-10 kat daha yüksek hale getirebilirsiniz.
Karışık siparişler kabul edilebilir. Birçok boyut ve farklı fiyatlar olduğundan, yayınlanan fiyat en düşüktür, bu nedenle farklı boyutlara ihtiyacınız varsa, lütfen zamanında benimle iletişime geçin.

En önemli şey, ürünlerimden herhangi birini alıp satarak, kendi işinizin organik bir döngüsünü kolayca oluşturabilir ve uzun ömürlü, istikrarlı ve artan nakit akışı yaratabilir, en azından nihai ürünün değerini 5-10 kat daha yüksek hale getirebilirsiniz.
Boyut Seçimi: Tercih ettiğiniz genişliği ve kalınlığı cm cinsinden seçin (1 inç = 2,54 cm).
Kullanımda Çok Yönlülük:
Bu bambu şeritler, diğer kullanımların yanı sıra evcil hayvan kafesleri, bambu sinek çubukları yapmak ve araba mobilyalarını onarmak için mükemmeldir.
Çeşitli boyutları ve bir taraftaki yüksek yoğunluklu bambu elyafı, onları özellikle uçurtma, fener ve diğer yenilikçi ürünler yapmak için uygun hale getirir.
Şeritler, daha yüksek bir bambu lifi yoğunluğuna sahip olan bambu yüzey katmanının yakınından kesilir.
Kalite ve Esneklik:
Tüm şeritler yüksek sıcaklıkta sterilizasyon ile işlenir ve doğal güzelliklerini korumak için cilasız bırakılır.
Yarı yuvarlak bir şekle bükülebilirler ve uygun ısıtma ile tamamen yuvarlatılabilir. Kano ve kano yapımı, kapı ve pencere çerçeveleri, fotoğraf çerçeveleri ve daha fazlasını içeren bir dizi kendin yap projesi için ideal olan kapsamlı kare bambu çıtalar/şeritler koleksiyonumuzu keşfedin. Toptan miktarlarda mevcuttur, bu şeritler hem hobiler hem de profesyoneller için çok yönlülük ve kalite sunar. Sipariş ve Nakliye:
İşlem Süresi: 4-5 gün.
Teslimat: Nakliye genellikle China Post havayolu yoluyla yaklaşık 2-4 hafta sürer. Daha büyük siparişler için, yaklaşık 5-8 hafta süren deniz/tren nakliyesi mevcuttur.
Navlun, posta ekspres ve hava taşımacılığı yoluyla ağırlık ve hacme göre hesaplanır. 20 kilogramı aşarsa, deniz veya demiryolu ile sevk edilecektir. İstediğiniz zaman çevrimiçi olarak takip etmeniz için uygun olan takip numarasına sahip kapıdan kapıya bir hizmettir. Özel istekler kabul edilir.
Özel Boyutlar: Deniz taşımacılığı için 2 metre uzunluğa kadar şeritler üretebiliriz. Her türlü özel ölçü talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Yaratıcı çabalarınız için bambu çıtalarımızı/şeritlerimizi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Bir sonraki projeniz için yüksek kaliteli malzemeler sağlamak için sabırsızlanıyoruz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.