FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

ASLA ESKİLEMEYENLER KLASİK BİR OYUN : Bu Büyülü ve Merdivenler Masa Oyunu, orijinal ve Merdivenler Oyununda harika bir bükülmedir. Her yaştan çocuklar ve yetişkinler için büyülü bir temaya sahip fantastik eğlence. Yıllar boyunca, aileler bu asırlık oyunu oynamaktan zevk aldılar, şimdi büyülü bir dokunuşla oynayabilirsiniz. Doğum günlerinde, partilerde veya sadece basit bir aile eğlencesi için ailenize saatlerce sonsuz eğlence sağlayın. Bu büyülü krallığı ilk kim atlatacak ve kazanan olarak taçlandırılacak!

MÜKEMMEL AİLE OYUNU: Bu Büyülü ve Merdivenler Masa Oyunu, tüm ailenin katılabileceği kadar basittir. Hareket ettireceğiniz alan miktarına karar vermek için zarları atın. Tezgahınızı alın ve merdivenlerden yukarı çıkın ve ilerleyin, ancak kaygan gökkuşaklarına dikkat ettiğinizden emin olun! Üzerlerine inerseniz geri dönersiniz. Zirveye çıkan ilk kişi kazanandır. Nihai büyülü kazanan kim taçlandırılacak?

MÜKEMMEL BİR HEDİYE VEYA HEDIYE: Herhangi bir çocuk için, bu Büyülü ve Merdivenler Masa Oyunu ideal bir hediyedir. Doğum gününden, Noel'den ve hatta sadece özel bir muameleden, bu Büyülü temalı ve Merdivenler oyununu açarken Çocuklarınızın gözlerinin parlamasını izleyin. Bu oyun sadece çocuklara sayısız saat eğlence sağlamakla kalmaz, aynı zamanda el-göz koordinasyonundan sabrına kadar herhangi bir çocukta motor fonksiyonların erken gelişimini teşvik eder.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 1x Büyülü ve Merdivenler Masa Oyunu, 5x Oyun Parçaları ve 1x Konteyner içerir. 3 yaş ve üzeri için uygundur.

Snakes &; Ladders Magical Edition Masa Oyunu 3 Yıl Aile Eğlencesi + Lütfen resimlerin örnek amaçlı olduğunu ve gerçek ürünün resimden biraz farklı olabileceğini unutmayın.|



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.