FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

MARVIN'S MAGIC, MAGIC SÜPER PARLAK ÇIZIK SANATINI SUNAR: Marvin'in Büyüsü, büyülü ve gizemli olan her şeyin evidir. Sihir numaralarından kazı kazan sanat setlerine kadar, sihrin gücüne hayran kalacaksınız. Bu çizik sanat setinin siyah katmanının altında gizlenmiş, keşfedilmeyi bekleyen canlı, büyülü renklerden oluşan bir dünya var - Yaz, çiz, oyna ve keşfet, sanatımız okul projeleri, sunumlar ve mesajlar için mükemmel.
RAINBOW SCRATCH ART: İçinizdeki sanatçının vahşi çalışmasına izin vermek için tasarlanan bu çizik sanat seti ile evde kendi sihrinizi yaratın. Birlikte verilen aleti kullanarak siyah katmanı nazikçe çizin ve holografik renklerin, neonların ve metalik renklerin ve gökkuşaklarının dünyasına atlayın. Akıllara durgunluk veren sanat eserleri yaratmak için sizinle birlikte çalışan canlı renklerle kendi güzel desenlerinizi ve şekillerinizi oluşturun.
SCRATCH ART PAPER: Marvin's Magic tarafından ayarlanan bu çocuk çizik sanatına dahil olanlar, büyülü bir gökkuşağı şaheseri yaratmak için ihtiyacınız olan ilhamı verecek şablonlar, izlemeniz ve germeniz için şablonlardır! Sadece kazıma tahtanızı ve kazıma sanatı araçlarınızı alın ve sihir ve sanatı birleştirin ve kalbinizin istediği her şeyi yaratın!
SIFIRDAN SANAT YARATIN: Bu set, ilham aldığınız her durum ve tatil için mükemmeldir. Sevdiğiniz biri için Paskalya çizik sanatı veya sevgililer günü çizik sanatı oluşturmak istiyorsanız, bu set tasarımlarınızı asla mümkün olmadığını düşündüğünüz bir şekilde hayata geçirecek! Ayrıca sevdiğiniz insanlar için kazı kazan notları oluşturabilir ve sonsuza dek sürecek bir anı yaratabilirsiniz! Gerçek gökkuşağı efekti için, tek boynuzlu at çizik sanatı yaratmayı deneyin ve renklerin mistik karakterinizi gözlerinizin önünde dönüştürmesine izin verin.
5 YAŞ VE ÜSTÜ SANATÇILAR İÇİN: Bu set, küçük sanatçınızın metalik, holografik, neon ve gökkuşağı renkleriyle desenler oluşturmasına olanak tanır. Evde, tatilde veya okulda kullanım için mükemmeldir. Bu büyülü seti kullanarak küçük çocuğunuzun sanatın güzelliğine aşık olmasına yardımcı olun. Bu set, kızlar ve erkekler için mükemmel doğum günü hediyeleri olacak!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.