FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

COMER etiket yazıcısı Windows, Mac ve Linux sistemleriyle uyumludur (iPhone, iPad, ChromeBook desteklenmez). Yazıcı, nakliye etiketleri ve barkodlar, çevre dostu nakliye etiketi, mürekkep kartuşu olmadan, Amazon, eBay, Shopify, Etsy, PayPal, Shippo, Stamps ve diğerleri için mükemmel, çevrimiçi satıcıların ve yeni küçük işletmelerin ilk tercihi olan Termal Doğrudan Etiketler ile kullanılabilir.
[150 mm/sn Yüksek Hızlı Baskı]: COMER etiket yazıcısı, hassas bir Japon ROHM baskı kafasına sahiptir. Bu baskı kafası, baskı hızlarını daha hızlı, daha kararlı ve daha temiz (203 DPI) hale getiren en yeni ince film termal doğrudan baskı teknolojisini kullanır. RX416 yazıcı dakikada 80'den fazla etiket yazdırabilir.
COMER etiket yazıcısı bir USB flash sürücü ile birlikte gelir. Yazıcıyı kurmanın bir videosu içine dikilir. Bu, müşterilerin yeni yazıcıyı kullanmasını kolaylaştırır. Kullanım kılavuzu ve yazıcı sürücüleri de markanın resmi web sitesine yüklenmiştir. Lütfen yazdırmadan önce sürücüyü resmi web sitesinden veya USB sürücüsünden indirin.
[Daha Akıllı]: COMER termal etiket yazıcısı, etiketleri otomatik olarak algılar ve girintiler. Otomatik etiket tanıma sayesinde, etiketin yüksekliğini sınırlamadan 1,57 inç ila 4,1 inç genişliğindeki doğrudan termal etiketler için uygundur. Nakliye etiketleri, depo etiketleri, barkodlar, tanımlama etiketleri, yüksek hacimli nakliye etiketleri vb. için idealdir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.