FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Sound Blaster X1 harici ses kartı
Sound Blaster X1 harici ses kartı
Ses Blaster X1

Super X-Fi Kulaklık Amplifikatörlü Yüksek Çözünürlüklü USB DAC

Sound Blaster X1 ile daha önce hiç duymadığınız ayrıntıları keşfedin.

Güçlü ve bozulmamış kulaklık sesi sunmak için özel olarak üretilen süper kompakt Sound Blaster X1, dahili AKM 4377 DAC ile yüksek çözünürlüklü ses kalitesini anında artırır. Ti/Burr-Brown INA1620 çift op-amplifikatör ile birleştirilen Sound Blaster X1, dinleme deneyiminizi daha da geliştirmek için net sesi yükseltir ve sunar. Başka bir deyişle, Sound Blaster X1, cihazınız ve kulaklıklarınız arasında bir aracı görevi görür ve Super X-Fi kulaklık holografisi ile birlikte daha net, daha yüksek ve daha etkili ses sunar.

USB-C üzerinden doğrudan PC'nize, Mac'inize, PlayStation'ınıza veya Nintendo Switch'inize bağlayın ve cihazınızın sesini çok az çabayla iyileştirecektir. Ayrıca, toplantılar ve oyun içi sohbetler sırasında sorunsuz çevrimiçi iletişim için mikrofon oynatma ve sessize alma düğmelerinin yanı sıra PC ve Mac'teki Creative uygulaması aracılığıyla bir dizi SmartComm içerir.

PRISTİN SES

En sevdiğiniz medyanın her katmanını, her ayrıntısını ve her nüansını duyun. Sound Blaster X1, ses dünyasında olağanüstü doğruluğuyla bilinen hassas bir 32 bit AKM dijital-analog dönüştürücü içerir. Sound Blaster X1, bir araya getirildiğinde 24 bit/96 kHz oynatma çözünürlüğünde 115dB SNR'ye kadar olağanüstü ses performansı sunar. Bozulmamış ses kalitesi sunarak kulaklıklarınızda ve oynatma cihazınızda en iyisini ortaya çıkarır.

DENEYİMİNİZİ GELİŞTİRİN

İyi kulaklıklar bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz ve Sound Blaster X1'in ses netliğinden ödün vermeden çiftinize etkileyici ve güçlü akustik vereceğini garanti ediyoruz. Sound Blaster X1, dinleme deneyiminiz için yüksek doğrulukta ses sunarak son derece düşük bozulma ve çapraz konuşma ile yüksek güç çıkışı sağlamak için entegre ince film direnç çiftlerine ve EMI filtrelemeye sahip en üst düzey Ti/Burr-Brown INA1620 çift op-amplifikatörünü kullanır.

Sound Blaster X1 ayrıca stüdyo sınıfı kulaklıklar da dahil olmak üzere 600'e kadar yüksek empedanslı kulaklıkları kullanabiliyor. Bu taşınabilir ses aksesuarı ile nerede olursanız olun en sevdiğiniz kulaklıkların tüm özelliklerinin keyfini çıkarın. Kulaklıklarınızı yeterince kullanmadıysanız, işte onları en üst düzeye çıkarma şansınız.

SÜRÜKLEYICI SURROUND SES

Sinemada hiçbir şey surround sesin yerini tutamaz ve Sound Blaster X1'in devreye girdiği yer burasıdır. Günün her saatinde sinemada olamasanız da, Sound Blaster X1 sizi nerede olursanız olun bir yolculuğa çıkaracağından emin olabilirsiniz.

Surround ses sanallaştırma için tam kapsamlı 5.1 ve 7.1 ses akışı seçeneklerinin yanı sıra Super X-Fi kulaklıkların ödüllü holografisi ile bu USB DAC, kulaklıklardaki surround ses efektlerini, özellikle de sinemada olduğu gibi derinden sürükleyici ve çok doğal olan doğal ve gerçekçi bir ses sahnesine sahip filmlerdeki diyalogları, çevreden gelen ses ipuçlarını ve efektlerini kaybetmeden zahmetsizce deneyimlemenizi sağlar.

SORUNSUZ KURULUM

Kullanışlı bir tak ve çalıştır USB-C arabirimi ile Sound Blaster X1 doğrudan PC'nize, Mac'inize veya oyun konsolunuza bağlanır ve sürücü yüklenmesini gerektirmez.

Sound Blaster X1'i cihazınıza bağlayın ve Netflix, Spotify, Apple Music ve hatta YouTube dahil olmak üzere en sevdiğiniz uygulamalardan ve müzik çalarlardan herhangi bir medya için anında ses ve netlik artışlarının keyfini çıkarın. Taşınabilir ve hafif bir kasa ile birleştirilen Sound Blaster X1, temel olarak cebinize sığan profesyonel bir ses sistemidir!

KULLANIŞLI KONTROLLER

Sound Blaster X1'deki ses seviyesi, mikrofon sessize alma ve Super X-Fi kontrolleri gibi kullanışlı özelliklere çok katmanlı ekran ayarlarında gezinmek zorunda kalmadan kolayca erişin. Sessiz düğmesi özellikle arama sırasında kulaklık kullanırken kullanışlıdır!

HER ŞEY KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR

Kreatif uygulaması, nasıl dinlediğiniz üzerinde size daha fazla kontrol sağlar. Ekolayzır ayarlarıyla sesi kişiselleştirin veya gerçekten size ait bir dinleme deneyimi yaratmak için ekolayzır bandını istediğiniz gibi ayarlayın.

Oyun oynamak, film izlemek ve daha fazlası için doğru ruh halini yaratmak üzere kapsamlı bir ses geliştirmeleri paketine de erişebilirsiniz. Akustik Motor aracılığıyla Surround ile kendinizi videolara kaptırın veya karmaşık oyun içi ses sinyallerini yükseltmek ve rakibinize karşı avantaj elde etmek için Scout modunu etkinleştirin.

DAHA AKILLI ILETIŞIM KURUN

Akıllı eğlence paketi sayesinde



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.