FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

YENI ÖZEL KOT PANTOLON KOLEKSIYONU CRISTIANO RONALDO CR7 IÇIN SÜPER TEKLIF.
AMERICAN BRANDS SIZE TÜM 2018 KOLEKSIYONUNU ÖZEL OLARAK SUNUYOR
30 kot pantolon modeli
5 model Şort
3 model Ceket
CR7 FLEX
Gelişmiş bir dokuma işleminde pamuk ve spandeksi bloke ederek, üstün esneme ve geri kazanım için CR7 Flex'i yarattık. Bu denim sizi harekete geçirmek için tasarlandı! Tüm görüntü ve stil ile üst düzey denim istersiniz, ancak konfor ve hareketlilik seviyeleri engelsiz, sınırsız ve eşsiz.
Her zaman hareket halinde olan herkes için mükemmel seçim.
HERKES İÇİN KOT PANTOLON
İlk CR7 Denim koleksiyonu, erkekler için şort ve kot pantolonlardan oluşuyor ve hepsi hareketleri tahmin etmek için kesiliyor. Hemen hemen tüm vücut şekillerine ve stil tercihlerine uyacak şekilde tasarlanmış dört tip erkek kot pantolonu vardır. Kot pantolonunuzu nasıl giyerseniz giyin, sınırsız yaşam tarzınızı destekleyen kot pantolonlar arıyorsanız, CR7'nin sizin için bir modeli olacaktır.
DENIM YENİDEN İCAT EDİLDİ
Erkek giyiminde temel bir kumaştan: denim. Cristiano Ronaldo'nun sahada yaşama şeklinden ilham aldık ve her zaman hareket halinde olan ve onu tutmayan denime ihtiyaç duyan herhangi bir erkek için bir koleksiyon tasarladık.
Cristiano, özgürlüğe ilham veren yeni bir kumaş yaratarak: CR7 Flex, adını denime benzeyen ancak daha esnek ve daha az kısıtlayıcı olan denime koyabiliyor.

TÜM BOYUTLAR MEVCUTTUR

KOT PANTOLON SLIM BIKER TYPE-C - KOYU REÇINE
Mevcut renkler: KOYU MAVİ
İkonik CR7 görünümü, bu Type-C Biker Jeans'te yer almaktadır. Bu ince kot pantolonlar, uyluk ve sırt boyunduruğunda bir Moto yorganın yanı sıra bükülmüş dikişler ve konturlu bacak yamaları içerir. Comfort fit - Orta bel - Denim streç konfor - Fermuar kapatma - Koyu reçine kaplama - Cristiano Ronaldo büyük boy metal perçin

TYPE-C INCE DÜZ KOT PANTOLON
Mevcut renkler: AMIRAL - İNDİGO - TAŞ - MUMLU JET
Orijinal ve düzenli CR7 Type-C Denim kot pantolonlar, kalça ve uyluktaki orta kot pantolonları ayak bileğine düz bir bacak ile birleştirir. En ince detaylar arasında ikonik beyaz perçin, aşınmış solma, klasik bir fermuarlı sinek ve etekte bir kırışıklık bulunur. Comfort Fit - Orta Yükselme - Streç Denim - Fly Zip - Indigo Orta Mavi Yıkama - CR7 Deri Arka Yama ve İkonik Beyaz Perçin

TİP S SÜPER SIKI MÜHENDİSLİ SISKA
Mevcut renkler: GÜL MAVİSİ - KIYI MAVİSİ - ONYX - ASFALT - BEYAZ Alpler - İNDİRGO
CR7 Type-S kot pantolon, vücut düşünülerek tasarlanmıştır. Bu skinny kot pantolonlar, dizinde ve bacağın arkasında 3D dikişlere sahiptir. İlk giydiğiniz gibi yıpranmış bir aşınma için yıkanır. Sıska uyum - Düşük katlı - Yumuşak streç denim - Düğme sineği - İndigo mavisi denim - 3D dikiş + Panel detayları - CR7 deri sırt yaması + ikonik beyaz perçin

TİP KONIK REÇİN DALDIRMA JEAN
Mevcut renkler: RESINE NAVY
CR7 Type-T kot pantolon, koltukta ve uyluklarda ekstra alan ve konfor için alçak bir bele ve hafif bir kasık özelliğine sahiptir. Kemerli bacak, modern bir şekil için ayak bileğine daralır. Detaylar arasında boya sıçramalı ikonik beyaz perçin bulunur. Konik Bacak - Alçak Katlı / Kasıksız - Yumuşak Streç Denim - Düğme Sinek - İndigo Mavisi Denim - Sprey Reçine + Aşındırmalar - Cr7 Deri Arka Yama + İkonik Beyaz Perçin

RIP BACK SHORT - SİYAH JET
Örgü denimden üretilen CR7 yırtık denim şortlar, tavrın yanı sıra konfor da sağlıyor. Bu slim fit şortlar, ikonik beyaz perçin ve üçlü iğne dikişlerine sahiptir.
KAPLAMALI JET - MUMLU JET
Denim kot pantolon CR7, yumuşak denimden yapılmıştır ve her aşınmada benzersiz bir patine için mumlu bir kaplama ile kaplanmıştır. Siyah malzeme koyu kot üzerinde çalarken, yapıştırılmış kenarlar ham kot tabanla kontrast oluşturur.
KICK BACK SHORT - KÖMÜR
CR7 denim şortlar, en üst düzey konfor için yıkanmış yumuşak örgü denimden üretilmiştir. Bulutlu gri yıkama ve oksitlenmiş tonlar bu CR7 kısa pantolonlara bir karakter kazandırır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.