FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
17 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Dekoratif sıva görünümü pirinç tanesi

₺25,38 /kilogram vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
25 kilogram
Mevcut miktar
10000 kilogram
Ülke
Romanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
15 günler
SKU:
C1525609
Son güncelleme
8 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Dış ve iç terbiye için kullanılan akrilik-stire¬nice dispersiyonlara, pigmentlere ve mermer granüllerine dayanan "pirinç tanesi" arayan dekoratif bir sıva yapısıdır. ortak sıvalar, alçı sıvalar, beton, alçı levhalar ve eski boya: mineral tabanın herhangi bir yüzeyine uygulanabilir. Hava koşullarına dayanıklıdır, mekanik darbelere, darbelere, aşınmalara ve çizilmelere karşı çok dayanıklıdır.

Taban yüzeyi hazırlığı: Temas yüzeyi gevşek parçacıklar olmadan tamamen kuru, pürüzsüz, temiz, sprafuita arındırılmış ve yağdan arındırılmış olmalıdır. Onarım noktaları mevcut yüzeyinkiyle aynı yapıya sahiptir.

Kullanım talimatları: Dekoratif sıva uygulanmadan önce yüzeyler en az 24 saat boyunca sıva astarı ile astarlanmalıdır. Malzeme, spatula ile paslanmaz çelik mala ve pürüzsüz bir plastik şamandıra ile kırık dairesel ile bir sıva granu ¬ latia (1.5 mm) kalınlığına elle uygulanır. Çok kırılgan yüzeylere uygulamayın (örneğin mevcut kil, kireç sıva, kireç sıva, sıva cephe boyama-. Dış Mekan). Yağmurun bitiminden sonra 2 saatten az bir aralığa uygulanmazlar (kurutma hazırlığına izin veren sıcaklık koşulları). Yemin önlenmesi için, alçı "ıslak ıslak olarak" (kesinti olmadan) işlemde tek bir adımda uygulanacaktır. Bu, iskele üzerinde yeterli sayıda aplikatörün bulunmasını gerektirir; Güneşin doğrudan etkisi, kuvvetli rüzgar, sis,% 80'in üzerindeki yüksek nem ve yağmur ve don riski altında çok yüksek sıcaklıklarda çalışmayacaktır. Yüksek sıcaklık ve çok yüksek koşullarda, alçı uygulamasının% 2 oranında su ve cephenin yan tarafındaki bağ ile seyreltilmesi önerilir, bu da doğrudan güneş ışığına maruz kalmaz. Ürünün, daha önce uygulanmış bir yüzey üzerinde onarım ve ayarlamalar yapmanın yerel amacından sonra yeniden uygulanması önerilir, çünkü bu alanlar kaplamanın genel görünümünde göze çarpmaktadır. Substrat ve hava sıcaklığı 5 ° C ile 25 ° C arasında olmalıdır

Renkli sıvalar önemlidir: doğal agregalarla renk tonunda olası değişiklikler olabilir; Bu nedenle, yalnızca aynı yüzeyde aynı sayıda parti malzemesi ile kullanılacaktır; aksi takdirde malzeme elde etmekten kaçınmak için farklı tonlardan kaçınmak için birbirleriyle karışacaktır. Temizleme tertibatı su veya sabunlu su ile kullanımdan hemen sonra yapılır. Kuruma süresi yüzeysel (dokunmatik): 04.00, kuruluk (top): 72 saat. Değer?? 20 ° C'lik bir sıcaklık ve% 60'lık bir bağıl nem için endikedir. Yaklaşık: Uygulamadan sonraki ilk 24 ila 72 saat içinde, yüzey yağmur, kar, don vb. Etkiler. Özel tüketim korunmalıdır. 2.9-3.1 kg / m2. Tüketim mükemmel pürüzsüz yüzey içindir. Tüketim, uygulanan kalınlığa ve karacteris¬ticile substrata bağlı olarak değişir. Ambalaj: 25 kg'lık plastik kova. Depolama: Orijinal ambalajında serin, kuru, sıcaklık 5 ° C ile 30 ° C arasında, açılmamış olarak saklayın. Dalgalar içinde kabiliyet: Üretim tarihinden itibaren 24 ay içerisinde paketleme ve depolama koşullarına uyulmalıdır. Üretim tarihine ve ambalaj üzerinde işaretlenmiş partilere bakın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.