FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Damıtılmış veya demineralize edilmiş su

Damıtılmış su (VE suyu), TDS'si 2 ppm'den az olan sudur. Başka bir deyişle,% 99.9998'e yakın bir H2 O molekülü konsantrasyonuna sahip damıtılmış su. O
Ham su asla bu saflığa sahip olmayacaktır, çünkü doğadaki dolaşımı çeşitli minerallerle (kalsiyum, magnezyum vb.) veya organik (çözücüler, atık sudan atılan hidrokarbonlar) ile kirlenmiştir.
Damıtılmış su saflığı, ohm [Ω] cinsinden ifade edilen elektriksel direncin ölçülmesiyle belirlenir. Elektrik direnci daha yüksektir, damıtılmış su daha saftır.
18 M & Omega'nın spesifik direnci; Ultra saf su demineralize su tipiktir. Sade su 2000 Ω bir dirence sahiptir. Deniz suyu 20 Ω spesifik bir dirence sahiptir.
6 ila 7.5 damıtılmış su arasında bir pH'a sahip olmasına rağmen, aşındırıcı etki açısından çok agresiftir.

Damıtılmış su, demineralize su elde etmek için kurulum
ozmotik basınç kullanarak membran filtrasyonu yoluyla ters ozmoz suyunu içerir. Burası
Damıtma, damıtılmış su elde etmek için kaynatma, buharlaşma ve yoğuşma ısıtması için suyu içerir.

Deiyonizasyon suyu, bir enerji kaynağına bağlı iki elektrot ile safsızlıkların giderilmesini içerir. Sudaki katyonların tuzları (+) ve anyon (-) ayrıştı.
Sodyum klorür - NaCl (sofra tuzu), sodyum (Na +) ve klorür anyonları (Cl) katyonunu ayrıştırır. Pozitif elektrot anyonları (-) çekerken, negatif elektrot katyonları (+) çekecektir. Deiyonizasyon organik bileşikler tarafından ekstrakte edilemez.
ABD'de listelenen üç işlemden hiçbiri ultra saf demineralize su üretmez. Bu nedenle, kombinasyon halinde kullanılırlar: damıtma veya deiyonizasyon + + ters ozmoz ters ozmoz.

Demineralize su esas olarak ilaç endüstrisinde, kozmetik endüstrisinde ve elektronik endüstrisinde (entegre devrelerin üretimi) kullanılır.

Enerji santrallerinde buhar ve tahrik türbinleri üretmek için demineralize suya ihtiyaç vardır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.