WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kalın ve sağlam ama yumuşak ve esnek değil sadece 1.2mm Yukarıda verilen kalınlık derinliği ile dikkatli bir şekilde seçilen yüksek kaliteli inek deriden yapılan SERT ve ESNEK ▶. Eğer bunları yapabilecek açık görevleri her türlü varsa, bunlar rahat ve sadece bir çift gerektiğini yeterince sağlam hem de almak için eldiven vardır ve uzun sürecek
GİYİM-DAYANIKLI & PATİNAJ ÖNLEME ▶ size üstün kavrama ve cilt koruması sağlar takviyeli palmiye yama ile donatılmış. Dikişli ve çift onlar her zaman yıpranacaktır görünüyor nerede avuç içinde deri eklenen katmanıyla dikişli, bu yüzden de dikenler, çıkartmalar, yucky şeyler ellerinizi korumalı ve onu çeker üzüm yırtma edebilir ve küçük çizilmelere karşı koruma bol ve sıradan handyman sırasında meydana gelen çürük bu çeker üzüm kopyalama stuff.and.
& RAHAT KORUMALI ▶ Kol dikişleri olan TUTUN çift kilit dikişli daha iyi oturması, kamyon şoförü ve ağır işçi için güzel hediye için elastik bilek bandı var ve yarda çalışma için bir ilk aracı veya evin etrafında eserlerin herhangi tipleri ise, yüksek yoğunluklu iplikle .
GENİŞ UYGULAMA ▶ Bu eldiven özellikleri ve mükemmel kalitede Yard, Motosiklet Sürüş, Trucker Sürüş, Bahçecilik, İnşaat, Çit Fix için kullanışlı hale, Ağır Hizmet İş, Ağaç Kesme, Depo, Kampçılık, Çiftlik / Çiftlik, Peyzaj, Diy, Garaj, , Taşlama, malçlama Doğrama, Kazıcı ve ağır ya da açık iş, Kaynak, taşıma.
PROFESYONEL İMALAT ▶ Kim Yuan deri iş eldiveni üretim deneyimi fazla 20 yıl vardır, bu yüzden Yüksek Derece deri seçmek ve Yüksek Kaliteli çalışma eldiven yapmak için biliyorum, bu eldivenler de ellerini korunmuş olabilir, bu eldiven eminiz piyasada benzer eldivenlerle karşılaştırılabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.