FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Ha-Ma Multimetre, evin içindeki ve etrafındaki elektrik işleriniz için kullanışlıdır. Bu dijital sayaç ile her türlü bağlantıyı ölçebilir veya test edebilirsiniz. Veri tutma işlevine sahip aydınlatmalı bir ekrana sahiptir. Bu, ölçüm iğneleriniz ile ölçülecek malzeme arasındaki bağlantıyı kopardıktan sonra bile ölçülen değerlerinizi okumayı kolaylaştırır. Kompakt boyutu, onu her yere götürmeyi hızlı ve kolay hale getirir. Örneğin evrensel sayaç ile diyot testi, süreklilik testi ve transistör ölçümü yapabilirsiniz. Ha-Ma Multimetre, elektriğinizin doğru şekilde bağlı olmasını ve bağlı kalmasını sağlar.
▶ Her türlü miktarı doğru bir şekilde test edin: O.A. AC/DC voltajı, DC akımı, direnç, pil kontrolü ve daha fazlası. Diyot test cihazı, transistör P-N düğmesi testi / transistör hFE testi, düşük pil voltajı göstergesi vb.
▶ Aşırı Yük Koruması: Otomotiv ve ev elektriği gibi sorunları güvenli ve doğru bir şekilde gidermek için tasarlanmıştır.
▶Kullanımı Kolay: 2,7" LCD arkadan aydınlatmalı ekran, veri depolama ve daha fazlası. Örneğin araba tamiri, ev kullanımı, okullar, laboratuvarlar ve fabrikalar için kullanışlıdır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.