FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

DIJITAL ÖLÇEK HASSAS NAKLIYE POSTASI 50KG 2G
Çeşitli paket boyutlarının ve posta öğelerinin kolay tartımı için geniş bir platforma sahip profesyonel posta terazisi. Terazi okuması, okunması kolay, arkadan aydınlatmalı bir LCD ekranda görüntülenir. Ekran, duvara kolayca monte edilebilen uzun, uzatılabilir bir kabloya sahiptir. Ev, ofis veya profesyonel işler için mükemmeldir. AC adaptörü dahildir, tüm özellikler için ekstra resimlerin altındaki videoya bakın.

Nakliyede tasarruf etmenin en iyi yolu, en iyi anlaşmayı elde etmek için ürünleri iyice tartmaktır. Artık postaneye gitmenize veya ön ödemeli çantalar için ödeme yapmanıza gerek yok. Doğru posta ücretini ödeyin ve paradan tasarruf edin.

Okuma ekranını ölçeğin kendisinden 1,5 m uzakta herhangi bir yere yerleştirin. Mükemmel görüş açısı için ekranı 90 dereceye ayarlayın. Ekrandaki okumayı kilitlemek ve kolayca kaydetmek için HOLD düğmesine basabilirsiniz.

0 kg'dan 50 kg'a kadar istediğinizi ölçün ve aralık boyunca 2 g'lık bir doğruluk sağlayın. Yumurtaları ölçmek istiyorsun. Sıra -lanmış. Koli. Sıra -lanmış. Çocuk. Sıra -lanmış. Üzerine sığdırabilirseniz, iyice tartabilirsiniz.
Güç eksikliği can sıkıcıdır. Neyse ki, piller uzun süre dayanır. Ayrıca bir güç kaynağı satın alabilir ve ağa bağlayabilirsiniz. Gökyüzü sınırdır. 60 saniye kullanılmadıktan sonra, güç tasarrufu yapmak için kapanacaktır.

Islak veya kirli şeyleri tartma konusunda endişelenmeyin. Yüzey kolayca silinebilir. Aynı zamanda darbeye dayanıklıdır ve kaymaz ayak pedleri sayesinde kaymaz.

KULLANIŞLI ÖZELLİKLER – Dijital terazi, nakliye ve nakliyeyi kolaylaştırmak için bir dizi özellik ile donatılmıştır. Dara tartım fonksiyonu: Net ağırlığı belirlemek için boş bir kutuyu veya kabı tartmanıza olanak tanır. Basılı tutma düğmesi: Sabitlenmiş ağırlığı görüntüler ve kilitler.
GELİŞMİŞ TARIM – Hassas sensörler en doğru ağırlık okumalarını sağlarken, otomatik kalibrasyon seçeneği paket ağırlığı okumalarının doğru ve tutarlı kalmasını sağlar.
ÇOKLU MODLAR – Çeşitli tartım amaçları için kullanışlı olan elektronik posta terazisi, okumaları g, kg, lb ve lb:oz cinsinden görüntüler. Ağırlık, 110lbs / 50kg'a kadar yüksek bir kapasiteye ve minimum 0.1oz / 2g kapasiteye sahiptir. USPS, postaneyle eşleştiğinden emin olduğunuz anında ve doğru okumalar sağlar.

Özellik:

50Kg/2g doğru posta kantarı

360 ° Mevcut okuma

90° Ayarlanabilir Açı

Duvara veya masaya montaj

4 ölçü birimi

Sağlam endüstriyel kalite

Mavi arka aydınlatmalı geniş LCD ekran

Düşük pil tüketimi

Veri depolama işlevi

Otomatik kapanma 60 saniye

Aşırı yük ve düşük pil hatırlatıcısı

Kaymaz ayak yastığı

Darbeye dayanıklı

Su geçirmez ve yağa dayanıklı

CE Belgesi

ŞARTNAME

Malzeme: ABS plastik;

Ağırlık: 2 kg

Kablo uzunluğu: 60cm - 150cm

Platform boyutları: 25cm x 25cm x 5cm

Ekran boyutları: 12 cm x 11,5 cm x 2 cm

Renk: siyah

PAKET İÇERİĞİ

1x Dijital Posta Kantarı

1x Kullanım Kılavuzu

2x AAA pil



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.