FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

SİNİRLERİNİZİ TEST EDİN - Bu Slime Surgeon Dino Edition Masa Oyunu, herkesin katılabileceği kadar basittir. Sadece oku döndürerek dinozorunuzu çıkarmak için bir vücut parçası seçin. Bu dinozoru kurtarmaya ve tüm sümüksü vücut parçalarını çıkararak onları tam sağlığına kavuşturmaya yardımcı olabilir misin? Onları korkudan titremeye zorlamamaya dikkat edin. Bunu yaparsanız dışarıdasınız! Sonunda en fazla vücut parçasına sahip olan oyuncu kazanır.
MÜKEMMEL BİR HEDİYE VEYA HEDİYE - Herhangi bir çocuk için, bu Dinozor Balçık Cerrahı Masa Oyunu ideal bir hediyedir. Doğum gününden, Noel'den ve hatta sadece özel bir muameleden, bu dinozor temalı Slime Surgeon oyununu açarken Childs gözlerinizin parlamasını izleyin. Bu oyun sadece çocuklara sayısız saat eğlence sağlamakla kalmaz, aynı zamanda el-göz koordinasyonundan sabrına kadar herhangi bir çocukta motor fonksiyonların erken gelişimini teşvik eder.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - Vücut parçaları için 1x Dinozor ameliyat masası, 10x vücut parçası, 1x cımbız, 1x iplikçi ve Balçık Depolama Yumurtaları içerir. 2 adet AA pil gerektirir (dahil değildir). Boyutlar: H3cm x W24cm x D17cm. 3 yaş ve üzeri için uygundur.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.