FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Aşağıdaki özelliklere sahip cepheler için yıkanabilir bir boyadır: yıkanabilirlik fiziksel, kimyasal ve hava koşullarına karşı iyi direnç, iyi aşınma, iyi gizleme gücü, hızlı kuruma, su buharı geçirgenliği, substrata iyi yapışma, gözeneklere çok iyi dolan uni¬formă film daha, mat.

Uygulamalar: aşınma ve yıpranmaya maruz kalan cepheler ve iç yüzeyler için kullanılır (örneğin binalar). Tüm duvar yüzeyleri, ortak, tuğla, sıva, alçıpan vb. İçin tavsiye edilir. Eski duvarcılık üzerine tutarlı bir şekilde uygulanabilir. Tavsiye edilmez uti¬lizarea boya atölyesi Prizler ve cephenin zeminle temas eden diğer kısımları ancak uygun sızdırmazlıktan sonra sağlanır.

Yüzey hazırlama tabanı: Düzleştirilmiş, temiz, kuru ve yük taşıma kapasitesine sahip yüzeylere yeni boya uygulanabilir (yapışmayı önleyebilecek maddeler olmadan: gres, bitüm, toz vb.).

Kullanım talimatları: Kullanmadan önce, kovanın içeriği dikkatlice karıştırılmalıdır. Diğer renklerle karıştırmayın. Türü ne olursa olsun, yüzeyler Primer akrilik boyalar Expert ile astarlanmalıdır. Astarın uygulanmasından sonra kuruma sürelerinin 4 ila 6 saat arasında olması önerilecektir. Yeni dış cephe boyası fırça, rulo ile uygulanır veya iki kat daha az hava püskürtülür. Yemleri ve birikintileri önlemek için, her boya tabakası tek bir adımda (kesintisiz olarak) uygulanacaktır. Gerekirse, daha sıvı bir kıvam elde etmek için% 10'a kadar su eklenebilir, daha sonra homojenize edilebilir. Katmanların uygulanması arasında 2 saatlik bir mola süresi vardır (20 ° C sıcaklıkta ve% 60 bağıl nemde).

Aralık: Yeni dış cephe boyası, desteğin türüne ve kalitesine bağlı olarak bir kat halinde 10 ila 12 m2 / L'yi kaplayabilir. Ambalaj: plastik kova. Depolama: Orijinal ambalajında serin, kuru, 5 ° C ile 30 ° C arasında bir sıcaklıkta, açılmamış. Va¬labilitate üretim tarihinden itibaren 24 ay içerisinde paketleme ve depozitasyon şartlarına uymaktır. Üretim tarihine ve ambalaj üzerinde işaretlenmiş partilere bakın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.