FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

DISKO PROJEKTÖRÜ DISKO TOPU RGB LED SPOT IŞIĞI + UZAKTAN KUMANDA

₺129,77 - 30% ₺186,54 /adet vergisiz fiyat

İndirimden 30 gün öncesine kadar minimum fiyat: ₺129,77


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
50 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Mavi
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Projektör 7 farklı renk kombinasyonunda (kırmızı, yeşil, mavi, kırmızı-yeşil, yeşil-mavi, kırmızı-mavi, kırmızı-mavi-yeşil) parlıyor, hem duvarlarda hem de tavanda olağanüstü bir etki yaratan otomatik bir ışık programı gösteriyor. Tüm ev partilerine, diskolara, partilere veya Yılbaşı partilerine mükemmel bir ektir.

UZAKTAN KUMANDA - kürenin işlevleri, sette bulunan IR uzaktan kumanda kullanılarak kolayca kontrol edilebilir, böylece aydınlatma efektini her değiştirmek istediğinizde topa gitmek zorunda kalmazsınız. Bu, özellikle topları ulaşılması zor bir yere, örneğin duvara veya tavana yerleştirdiğinizde işe yarayacaktır.
ÖZELLİKLER - güç 3x1W; güç kaynağı 220-240V; aydınlatma renkleri: kırmızı, yeşil, mavi, sarı, mor; beyaz; top boyutları (uzunluk / genişlik / yükseklik): 9.5 / 7 / 14cm; uzaktan kumandanın boyutları (uzunluk/genişlik): 8,5/4,5 cm; uzaktan kumanda güç kaynağı: CR 2025 (dahil): kablo uzunluğu: 100cm; Set ağırlığı: 190g.

KURULUM İMKANI - projektör odada seçilen bir yere kolayca yerleştirilebilir. Ayrıca bir duvara veya tavana, ayrıca bir ray ve tripoda monte edilebilir - nereye yerleştirirseniz yerleştirin, işini mükemmel bir şekilde yapacaktır. Aydınlatma efekti şaşırtıcıdır ve her partinin en kasvetli insanı bile eğlenmeye teşvik edecek "bir şey" kazanmasını sağlayacaktır.
SES SENSÖRÜ - Projektörün yerleşik bir ses sensörü vardır, böylece aydınlatma efektleri müziğin ritmine göre görünür, hareket eder, değişir ve kaybolur. Yavaş, nostaljik şarkılarla hafif ışık efektleri ve canlı ritimlere sahip hızlı disko.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.