MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

DOĞAL İĞNELİ GÜÇLÜ DİŞ HASTALIĞI

₺79,98 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 parti
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Rusya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Son güncelleme
9 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

DOĞAL İĞNELİ GÜÇLÜ DİŞ HASTALIĞI

% 100 doğal tedavi edici ve profilaktik diş macunu SIBERINA, tüm ağız boşluğuna etkili ve yumuşak bir bakım sağlar. Çürük oluşumunu önler, diş etlerini güçlendirir, antibakteriyel etkiye sahiptir. Uzun süre hoş bir koku ve tazelik verir. En hassas dişler için bile uygundur.

Yüksek kalitede doğal malzemelerden hazırlanmıştır. Flor, SLS, parabenler, suni koruyucu maddeler, tat vericiler ve boyalar içermez.

INCI: Calcium carbonate, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glucoside, Maris Sal, Citric Acid, Menthol, Xantan gum, Abies alba essential oil, Pinus silvestris essential oil, Spirulina maxima, Betula pubescens extract, Hypericum perforatum extract, Quercus robur extract, Urtica dioica extract, Tilia cordata extract, Matricaria chamomilla extract, Pinus silvestris extract.

Diş macunlarının aktif içeriği önemli bir rol oynar, çünkü etkili hareketleri dişlerinizin güzelliğine ve sağlığına bağlıdır. Kalsiyum Karbonat - doğal bir mineral çok ince öğütülmüş. Emayeye zarar vermeden plak ve Tartar sökülmesini sağlar. TEMEL YAĞLAR FIR & PINE, diş ve diş etlerini güçlendirir, periodontal hastalıkları önler. Güçlü bir anti-enflamatuar etkisi var. OAK BARK'ın KEŞFESİ mikroplomby - diş minesindeki çatlakları "parlatır", diş kanallarını tıkar, diş hassasiyetini azaltır. XYLITOL, kanserojen bakteri sayısını önemli ölçüde azaltır. Ağız boşluğunun asit-baz dengesini hizalar. Mineral emilimini diş minesi tarafından önemli ölçüde hızlandırır. SEA SALT, diş ve diş etleri üzerinde faydalı etkileri olan eser elementler ve mineraller bakımından zengindir.

UYGULAMA METODU:
Diş fırçasına az miktarda macun sürün. Dişlerinizi 2-3 dakika, günde en az iki kez masaj yapın. İşlem sonrası ağzı ılık suyla iyice çalkalayın.

HACİM: 50 ml

RAF ÖMRÜ: 1 yıl.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.