FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
9 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

120cm Doğal Jüt Yuvarlak Halı, İç ve Dış Mekanlar İçin Eşsiz ve Zamansız İşçilik

₺1.007,40 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
100 adet
Ülke
İtalya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Doğal jütten yapılmış, pamuk sivri uçlarla süslenmiş ve tamamen el yapımı yuvarlak bir halının özgünlüğünü ve zarafetini keşfedin. Her parça, yüksek kaliteli işçiliğin sonucu olarak yeri doldurulamaz.

Bu halı, dokunuşu hoş olan, her alana sıcaklık ve rahatlık getiren benzersiz bir kıvama sahiptir. İskandinav, klasik, bohem ve hatta modern bir endüstriyel çatı katı tipi ortamda çeşitli iç mekanlara uyumlu bir şekilde uyum sağlar.

Dış mekan kullanımı için mükemmel şekilde uygun, veranda, balkon veya verandada yerini bulacaktır. Paspasın ambalajından çıkarıldıktan sonra en uygun şekline dönmesi için biraz zaman gerekebileceği unutulmamalıdır.

Özellikleri açısından bu el yapımı halı %60 jüt ve %40 pamuktan yapılmıştır, 120 cm çapındadır ve sağlamlık ve dayanıklılık sunar. Lütfen temizliğin dikkatli yapılması gerektiğini unutmayın: suyla yıkamayın, hassas bakım için tetrakloroetilen veya F sembolü altında listelenen diğer çözücüleri kullanarak profesyonel kuru temizlemeyi tercih edin.

Yuvarlak şekli ve pürüzsüz tasarımı ile bu jüt halı, toptan satış için ideal olmasının yanı sıra rahatlık ve doğal zarafete gerçek bir davettir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.