FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

DOĞAL VÜCUT SÜT YENİLEME

₺155,11 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 parti
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Rusya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
MOL(2)-SIB
Son güncelleme
8 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

DOĞAL VÜCUT SÜT YENİLEME

Vücut sütü kremanın bir analoğudur, aynı özelliklere sahiptir, sadece daha sıvı bir yapıya sahiptir. Sütteki kremlerin aksine daha az yağ içerir, cildi besler, nemlendirir, gözenekleri tıkamadan ince bir tabaka dağıtarak besler. Hafif ve narin bir yapıya sahip olan süte, cilde kolayca uygulanır, çabuk emilir ve yapışkan bir tabaka bırakmaz. Vücudun tüm özelliklerinden dolayı sütün sık sık yaz ve sabah kullanılması, çünkü emilinceye kadar beklemeniz gerekmez.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus water, Rosa gallica L. water, Pinus silvestris water, Salvia officinalis water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf gel, Gliceril citrate, Lactate, Linoleate, Oleate, Glicerin, Wheat protein, Sodium lactate, Ribes Nigrum (Black Currant) seed oil, Prunus armeniaca seed oil, Vitis vinifera oil, Xantan gum, Jasminum grandiflorum essential oil, Lippia Citriodora leaf essential oil, Palmarosa essential oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Сеntaurea cyanus extract, Betula extract, licorice extract, Tussilago farfara extract, Rosa cinnamomea extract, Citrus limon extract, Rubur idaeus extract, Rubus chamaemorus extract, Amaranthus cruentus extract, Benzyl Alcohol, Potassium sorbate.

Yağları ve özleri içeren gençleştirici vücut sütü cilde nemlendirici, canlandırıcı ve yumuşatıcı olarak etkileyicidir. Süt, agresif çevresel etkilerden sonra epidermisi yeniler, iltihap önleyici, yumuşatıcı, anti-alerjik ve iyileştirici etkilere sahiptir. Aloe Vera jeli tahriş olmuş cildi yeniler ve rahatlatır, epidermisin derinliklerine kolayca nüfuz eder ve böylece hücre yenilenmesini sağlar. Buğday proteini, cilde benzer bir protein bileşimine sahiptir, mikro çatlaklarının hizalanmasına yardımcı olur. Epidermisin aktif beslenmesini sağlar, soyulmayı ortadan kaldırır. Siyah frenk üzümü yağı, cildin bariyer fonksiyonunu geri yükler, en derin katmanlara etkili bir şekilde nem iletir ve orada tutar, soyulmayı önler. Kayısı çekirdeği yağı kan dolaşımını iyileştirir ve kollajen üretimini uyarır. Yasemin ve palmarose esansiyel yağları cildi nemlendirir ve besler, hücrelerin hızlı yenilenmesine katkıda bulunur. E Vitamini cildin yaşlanmasını önler, esnekliğini arttırır, lipit dengesini normalleştirir. Ahududu ve cloudberry'nin özleri cildin yaşlanma sürecini yavaşlatır, ultraviyole ışınımının olumsuz etkilerinden daha fazla korur.

UYGULAMA METODU:
Harici kullanım için. Kuru cildi dairesel hareketlerle silerek ince bir tabakayı eşit bir şekilde dağıtarak küçük bir miktar süt uygulayın.

DEPOLAMA KOŞULLARI:
+5 ila + 25 g sıcaklıkta saklayın.

AMBALAJ: 200 ml

RAF ÖMRÜ: 1 yıl, 3 ay. açtıktan sonra



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.