FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

DOĞAL YÜZ YAKA KAPI CİLDİ KAZANMA

₺97,03 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 parti
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Rusya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
SCR(2)-SIB
Son güncelleme
8 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

DOĞAL YÜZ YAKA KAPI CİLDİ KAZANMA
Kuru ve normal ciltler için

Bakımlı bir yüze ve pürüzsüz bir cilde gençlik ve sağlık belirtileri gelir. Deri hücreleri sürekli güncellenir, ancak yaşa bağlı değişiklikler ve çevrenin zararlı etkileri nedeniyle, eski ölü hücrelerin zamanla güncellenmesi sona erer. Bu deri stanovit donuk, kuru, düzensiz, ince kırışıklıklar ortaya çıkar. Eski hücreleri kaldırmak ve cildi yenilemek için doğal bir yüz fırçalayın. Sadece epidermisin ölü tabakasından değil, aynı zamanda derinin gözeneklerinde birikmiş olan kozmetik, toz, yağ kalıntılarından ve derinin derinliklerine ulaşmasını engelleyen oksijen, nem ve faydalı elementlerin kalıntılarından nazikçe temizler cilt.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Wheat protein, Citrus aurantium essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Aniba rosaeodora essential oil, Patchouli essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Cucumis sativus extract, Arctium lappa extract, Juglans regia extract, Urtica dioica extract, Kojic Acid, Malic Acid.

Kuru ve normal ciltler için yumuşak bir ovma, hassas cildi derinlemesine besler ve nemlendirir. Kayısı kemiğinin ince aşındırıcı tabanı elastikiyeti geri kazandırır, dermisin ölü deri parçacıklarını nazikçe temizler. Doğal bileşenlerin kompleksi, cildin hizalanmasına yardımcı olur, gençleşir ve yararlı elementlerle beslenir. Tedavi hassas ve kuru ciltler için uygundur.
AKTİF İÇERİK:
Ezilmiş formdaki kayısı kabuğu, gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini teşvik eder, kan dolaşımını iyileştirir, böylece besin maddelerinin emilimini uyarır. Shea yağı, kollajen sentezini aktive eder, cildi yumuşatır ve çevreden korur. Buğday proteini, yüzün hafifliğini yumuşatır, sarkma ve kırışıklıklara karşı savaşır, cildin su dengesini geri kazandırır. Portakal esansiyel yağı cilt pürüzsüzlüğünü yeniler, kas gerginliğini azaltır, beyazlatır ve kan dolaşımını uyarır. Yasemin esansiyel yağı cildin kurumasını ve soyulmasını önler, ten rengini düzeltir, küçük yaraları ve çatlakları iyileştirir. Rosewood esansiyel yağı bakterisit bir etkiye sahiptir, alerjik reaksiyonları, kızarıklığı ve tahrişi etkili bir şekilde azaltır. Cildin koruyucu fonksiyonlarını uyarır. Paçuli esansiyel yağı dermisin derinlemesine nemlenmesini sağlar, soyulmayı ortadan kaldırır, parlaklığı geri kazandırır ve ten rengini düzleştirir. E Vitamini cildin yaşlanmasını önler, esnekliğini arttırır, lipit dengesini normalleştirir. Salatalık ve dulavratotu ekstreleri nemi tutar, beyazlatır ve ciltteki ince kırışıklıkları giderir.

Uygulama metodu:
Nemlendirilmiş cilde uygulayın, hafif dairesel hareketlerle masaj yapın, suyla iyice durulayın. Haftada en fazla 1-2 kez kullanın. Ciltte hasar varsa, göz çevresinden kaçınmanız önerilir. Sadece harici kullanım için kullanın.

AMBALAJ: 50 ± 5 ml

RAF ÖMRÜ: 1 ay, 3 ay açtıktan sonra.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.