FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Dux Ducis Skin X Koruyucu Kılıf Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Galaxy A52 / A52s 4G / 5Gs için Dux Ducis Skin X Deri Kapak Kılıfı Samsung Galaxy A52 4G/5G ve Galaxy A52s 4G/5G için Skin X serisinden Dux Ducis markasının kılıfı, cihazımızı çizilmelere ve hasarlara karşı mükemmel şekilde koruyacak kılıf şeklinde yüksek kaliteli bir kılıftır. Kasa, ekolojik deriden bir dış katman ile darbelere dayanıklı esnek TPU'dan yapılmış bir iç kaplamanın birleşiminden yapılmıştır ve böylece yüksek bir koruma standardı sağlar. Eşit derecede kullanışlı bir özellik, çevirmeli kasa kapalıyken arama yapabilme yeteneğidir. Bu, Dux Ducis kasasının ön hoparlöre ayrılmış kaplamasındaki bir kesik ile mümkün oluyor.

Ürün Özellikleri: Marka
Dux Düka
Model
Cilt X
Malzeme
Eko deri + TPU
Uyumluluk
Samsung Galaxy A52 4G/5G ve Galaxy A52s 4G/5G
Ek Özellikler
Stand fonksiyonu, kart yuvası
Kapatma yöntemi
Mıknatıs

Neden bu ürünü satın almalısınız? Orijinal Dux Ducis ürünü Kamerayı korumak için özel kesim Çok yüksek işçilik kalitesi Zarif ve çok pratik Belge/kart cebi Stand işlevi Güçlü mıknatıs kapatma Tüm düğmelere ve yuvalara sorunsuz erişim sağlar Cihazı kirlenmeye ve hasara karşı mükemmel şekilde korur

Ek bilgi: Dux Ducis telefon kılıfı, yuvalar için gerekli kesikler ve düğme kapakları da dahil olmak üzere cihazın tam işlevselliğini sağlar. Avantajlarından biri, Samsung Galaxy A52 4G/5G ve Galaxy A52s 4G/5G'mizi eğebilmemiz ve cihazı elimizde tutmadan, örneğin film izlerken veya internette gezinirken kullanabilmemiz sayesinde standın çok pratik işlevidir. Ek bir seçenek, bir mıknatısla kapatılan kapağı açtıktan sonra bulunabilen bir ödeme kartı veya belgeler için dahili bir cebidir. Kapak, kapalı tasarımı sayesinde cihazın her yönden mükemmel korunmasını sağlar ve kasanın kaplandığı malzeme dokunuşa hoş gelir. Kasa, iş veya sosyal toplantı gibi her durumda işe yarayacak zarif bir tasarıma sahiptir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.