FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

EasyULT Araç Bluetooth Kablosuz Adaptörü

₺62,55 /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺125,09


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
5 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm8316
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

EasyULT Bluetooth 5.0 Alıcı, yerleşik Bluetooth bağlantısı olmayan cihazlar arasında kolayca müzik dinlemenin ve ses akışı yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlayan yüksek kaliteli bir kablosuz ses adaptörüdür. Bu kompakt ve çok işlevli cihaz, arabalarda, ev sinema sistemlerinde, hoparlörlerde ve kulaklıklarda kullanım için ideal bir seçimdir.

Anahtar özellikler:

Bluetooth 5.0 Teknolojisi: Gelişmiş Bluetooth 5.0 teknolojisi, cihazlara yalnızca daha hızlı ve daha kararlı bağlantılar sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yüksek kaliteli ses iletimini de garanti eder. Veri aktarımı neredeyse iki kat daha hızlıdır ve 10 metreye kadar mesafelerde istikrarlı bir bağlantıyı garanti eder.

Kablosuz ses akışı: Müziğinizi Bluetooth özelliği olmayan cihazlardan çalın. Bu araç Bluetooth adaptörü, 3.5 mm aux adaptörünü kullanarak ses sistemlerine, ev stereosuna, hoparlörlere ve kablolu kulaklıklara bağlanır. Kararlı bağlantı, hızlı veri aktarımları ve geniş sinyal aralığı için bir Bluetooth 5.0 yongasına sahiptir.

Otomatik bağlantı: Bu taşınabilir adaptör, verici veya alıcı olarak kullanılabilir. Verici modunda, kulaklık veya hoparlör gibi Bluetooth özellikli alıcılara bağlanır ve ses sinyallerini bu cihazlara iletir. Alıcı modunda, Bluetooth özellikli bir telefona bağlanırsınız ve ses sinyalleri alır ve bunları sizinle paylaşırsınız.

Ayarlaması kolay: Alıcı modunda, ses seviyesini ayarlayabilir ve şarkıları yukarı ve aşağı değiştirebilirsiniz. Sesi ayarlamak için sol/sağ işlev düğmesine uzun basın. Şarkıları yukarı ve aşağı değiştirmek için kısaca basın. Ortadaki düğme oynat/duraklat düğmesidir. Alıcı modu ZF-360 olarak adlandırılır.

Paket içeriği:

1 x Bluetooth 5.0 2'si 1 arada adaptör,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX kablosu,

1 x USB şarj kablosu,

1 x 3,5 mm ses adaptörü,

1 x Kullanım Kılavuzu 

Dahili pil: Tek bir şarjla 10 saatlik oynatma süresi sağlayan dahili 300mAh pile sahiptir.

EasyULT Bluetooth 5.0 Alıcı, Bluetooth bağlantısı olmayan cihazlar arasında kablosuz müzik dinlemenin ve ses akışının keyfini çıkarmak isteyen herkes için ideal bir seçimdir. Kullanımı kolaydır, yüksek kaliteli ses sunar ve ev ve araba eğlencesi için geniş bir uygulama yelpazesi sunar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.