FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Evde yemek yapmayı seviyorsunuz ama mutfağınızda klasik geniş format mobilyalar için yer yok mu? Bu, en sevdiğiniz yiyeceklerden vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmez - tek ihtiyacınız olan gelişmiş pişirme seçenekleri sunan LAFE elektrikli fırın. LAFE fırın anında ısınır ve ısıyı eşit olarak dağıtır. Dilediğiniz yere koyun ve pişirmeye başlayın!

• Kapasite 50L.
• Maksimum güç 2000W.
• Aydınlatmalı iç mekan.
• Gerçek konveksiyonlu pişirme.
• Sıcaklık kontrolü.
• Et lokantası.
• Ayarlanabilir termostat.

Bir taşla iki kuş
LAFE cihazının 50 l'ye varan geniş kapasitesi ile standart bir mini fırından iki kat daha fazla yemek hazırlayabilirsiniz. Sette bir ızgara ve bir fırın tepsisi bulunur, böylece aynı anda iki seviyede - üstte ve altta - pişirme yapabilirsiniz. Geleneksel fırınlarda olduğu gibi, tepsilerin yüksekliği ayarlanabilir, bu da LAFE'nin içini, içinde pişirmek istediğiniz yemeğe uyarlamanızı kolaylaştırır.
konfor ve çok yönlülük
Fırında ayarlayabileceğiniz maksimum güç 2000 W'a kadardır, bu da pizza, lezzetli mayalı rulolar veya lezzetli tavuk yemeği hazırlamayı çok kolaylaştırır. Geniş sıcaklık aralığı (60-240°C), LAFE fırını gerçekten çok yönlü bir cihaz yapar - mantarları kurutmak, en sevdiğiniz pastayı hazırlamak veya pişirmek ve kendi ekmeğinizi pişirmek için kullanabilirsiniz.
Mükemmel hazırlanmış yemekler
LAFE mini fırın, klasik mutfak aletleriyle güvenle rekabet edebilir. Sıcak hava fonksiyonu sayesinde, sıcak hava cihazın haznesine eşit olarak dağılır ve yiyeceğin her tarafını iyice pişirir. İştah açıcı görünen kızartmanın içinin çiğ olması konusunda artık endişelenmenize gerek yok - LAFE cihazına güvenebilirsiniz. Bir aile yemeği için enfes bir kaz hazırlamak ister misiniz? Bunu yapmak için fırına bağlı et dönerini kullanın - bu seçenek, geleneksel biçimde, bir şiş üzerinde ve ızgarada mükemmel pişmiş et pişirmenize olanak tanır.
her şeyden önce kolaylık
LAFE fırın sadece işlevsel değil, aynı zamanda kullanımı kolay ve kullanışlı bir cihazdır. Çalışma sırasında cihazın içi aydınlatılır, bu da mayalı hamur gibi sorunlu unlu mamullerin hazırlanma sürecini kontrol etmenizi sağlar. Cihaz bir zamanlayıcı ile donatılmıştır, böylece pişirme sırasında diğer faaliyetlere odaklanabilirsiniz - bittiğinde fırın otomatik olarak kapanır ve sizi sesli bir sinyalle bilgilendirir. Ek olarak, gösterge ışığı size cihazın durumu hakkında bilgi verir, böylece olası bir arızayı her zaman zamanında öğrenebilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.