FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
2 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


KASE MESKOEmaksimum yük kapasitesi 5 kg ve 1 g hassasiyete sahip lektik mutfak terazisi.Kesinlikle tanımlanmış oranlarda ürün gerektiren yemeklerin hazırlanmasında son derece faydalıdır.

TERAZININ AVANTAJLARI: 5KG / 11LB'YE KADAR YÜK KAPASITESI DOĞRULUK 1G / 0.1OZALL GEREKLİ ÖLÇÜ BİRİMLERİ - g, kg, lb, oz, ml (su), ml (süt)SU VE SÜT HACMININ HESAPLANMALED ARKA IŞIKLI BÜYÜK LCD EKRANPLASTIK KASE 1.4L PIL AŞIRI YÜK / AŞINMA GÖSTERGESI2 DAKIKA SONRA MANUEL VE OTOMATIK KAPANMATARE İŞLEVHERHANGI BIR MUTFAĞA UYACAK ŞEKILDE EVRENSEL TASARIM Küçük boyutuna kadar, terazinin depolanması uygundur ve verimli taşımaya izin verir.

~ TARY FONKSIYONU! Bu sayede, un, pirinç, şeker, süt gibi gevşek ürünleri tartmak için en sevdiğiniz kaseyi veya kupayı kolayca kullanabilirsiniz. AMBALAJ ILE DOĞRU TARTIM, ANCAK ÖLÇÜM SONUCU PAKETIN AĞIRLIĞI OLMADAN VERILIR! Örneğin:1. Bir bardağa dökülen kabuğu çıkarılmış tanelerin ağırlığına bahse girersiniz2. Ağırlık, bardağın ve kabuğu çıkarılmış tanelerin ağırlığını ölçer.3. Ekran sadece kabuğu çıkarılmış tanelerin ağırlığını gösterir.

~ HERHANGI BIR MUTFAK IÇIN MÜKEMMEL! Kompakt boyut, ağırlığın kendisinin mutfağımızda fazla yer kaplamadığı anlamına gelir. PLASTİK KASE 1,4L - büyük miktarlarda ürünü ölçmenizi sağlar1G HASSASIYETLE 5KG'A KADAR YÜK KAPASİTESİ - herhangi bir miktarı hassas bir şekilde ölçerAŞIRI YÜK VE PIL TÜKETIMI GÖSTERGESI - rahat kullanım için gerekli fonksiyonlarOTOMATİK KAPANMA - pillerden tasarruf edeceğiniz sayesindeAyrıca, sağlık nedenleriyle yemeklerin büyüklüğünü önemseyen kişilerin ihtiyaçlarına da cevap verir.

EN ÖNEMLİ PARAMETRELER: LCD EKRAN BOYUTU - 6x3cmGÜÇ KAYNAĞI - 2x 1,5V (AAA)CİHAZ BOYUTU - 19,7cm x 22cm x 1,8cmRENK - beyazMALZEME - PLASTİK ÜRETİCİ - ORİJİNAL AMBALAJINDA PAKETLENMİŞ ERKEK ÜRÜNÜNDE LEHÇE VE DAHA BIRÇOK TALIMAT VARDIR.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.