FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


ELEKTRONİK KUYUMCULUK KANTARI ADLERgüvenilir çalışma, dayanıklılık ve ölçüm doğruluğu hassas terazinin başlıca avantajlarıdır. Örneğin, mücevher oluşturmak veya ilaçları tartmak için unsurları tartmanız gerekiyorsa, sizin için mükemmel bir çözüme sahibiz!

TERAZININ AVANTAJLARI:0,1 GRAMA KADAR HASSAS ÖLÇÜMMAKSİMUM YÜK 100 GRAMBÜYÜK ARKADAN AYDINLATMALI LCDAUTO 2 DAKIKA SONRA KAPANMAHASSAS GERINIM ÖLÇER SENSÖRÜSAYMA MODU PCSBATTERIES DAHİLTüm gerekli ölçü birimleri - g (gram), oz (oz), ozt (Truva poundu), dwt (pennyweight), adet (adet) Küçük boyutu sayesinde, terazinin depolanması uygundur ve verimli bir şekilde taşınmasına izin verir.

~ KÜÇÜK BOYUT, BÜYÜK OLASILIKLAR! Ev ve mücevher uygulamaları için hafif, taşınabilir cihaz, ilginç tasarım ve okunması kolay ekran, profesyonel bir ağırlık ölçüm cihazı arıyorsanız mükemmel bir seçimdir! MAVİ LED ARKA AYDINLATMALI OKUNMASI KOLAY EKRAN - ölçümü okumayı kolaylaştırırBÜYÜK TARTIM YÜZEYİ - tartım için ihtiyacınız olan her şeyi rahatça yerleştirebileceğiniz 0,1G DOĞRULUKLA 100G'A KADAR YÜK KAPASİTESİ - 2 DAKİKA SONRA HERHANGI BİR MİKTARI HASSAS BİR ŞEKİLDE ÖLÇÜN2 DAKİKA SONRA KAPALI - pili daha uzun süre kullanmanıza izin verirTüm düğmeler ve göstergeler ekrana yakındır, bu nedenle terazimizi kullanmak gerçekten sezgiseldir!

EN ÖNEMLI PARAMETRELER:YÜK MAKSIMUMU - 100GUNITS AĞIRLIK - G / CT / DWT / OZ / OZ / GNACCURACY - 0,1GMANUFACTURER - ADLERORIJINAL AMBALAJDA PAKETLENMIŞ ÜRÜNÜN LEHÇE VE DIĞERLERI IÇIN TALIMATLARI VARDIR.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.