FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Fila çözümleriyle kaplı duş bakımı

Fila'nın Yüzey Bakım serisi, duş ve karo bakımı için çeşitli tedaviler içerir. Çözümler, temizlik ve sızdırmazlık ürünlerinden su damlası önleyici tedavilere kadar uzanır. Tüm ürünler orijinal özelliklerini korur - görünümü değiştirmeden - ve hızlı, güvenli uygulama sağlar. Üretim, Fila'nın yeni ISO 14001:2014 sertifikası ile desteklenmektedir ve geniş ürün yelpazesi 200'den fazla lider zemin kaplama markası tarafından önerilmektedir.

Yeni karo koruyucuları arasında solventsiz, leke tutmayan sızdırmazlık maddesi – FILAMP90 ECO PLUS bulunur. Fila'nın ödüllü Yeşil Hattı'nın bir parçası olan LEED onaylı emprenye cihazı, cilalı porselen yüzeyler ve doğal taş için tasarlanmıştır. Güvenli, kokusuz bir uygulama sağlar ve ayrıca harç hatlarını korur.

Duş kabinleri için, çift amaçlı cam temizleyici ve koruyucu - FILANO DROPS - çizgiler olmadan temizleyen durulamasız bir sprey işlemidir. Aynı zamanda görünmez bir hidrofilik film oluşturur - su moleküllerine benzer - böylece su damlacıkları kireç izleri bırakmadan yüzeylerden kayar. Solvent içermeyen, asidik olmayan formül fayanslar, cam ve aynaların yanı sıra cam mozaikler ve sırlı seramikler için idealdir. Muslukları, çelik kaplamaları ve Pleksiglas'ı temizlemek için de kullanılabilir.

İlk temizlik ve sürekli bakım için, diğer işlemler arasında derin temizleme kireç çözücü, DETERDEK; ağır hizmet tipi yağ alma temizleyici ve balmumu sökücü, FILAPS87; rutin sprey temizleyici, FILAVIA BAGNO; harç temizleme FUGANET ve en çok satan pH-nötr deterjan, FILACLEANER.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.