FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

EMS ayak masaj matı

₺106,10 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm1074
EAN:
=VLOOKUP(A334,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

EMS, Elektrik Kas Stimülasyonu anlamına gelir. Verilen elektriksel uyarılar bir dizi kas kasılmaları yaratır. Güce bağlı olarak, etkileri çeşitli olabilir: kan dolaşımını iyileştirir, kas gücünü arttırır ve kasları gevşetir. Kas güçsüzlüğü, ağrı, dolaşım bozuklukları ve kas atrofisi durumunda veya önlenmesi durumunda şiddetle tavsiye edilir.

Tabanlarımız, vücudumuzun bu bölümünde bulunan 70.000'den fazla sinir uçlarıyla doludur. Bu sayede tüm organizmamız tabandan tedavi edilebilir. Sağ ayak vücudun sağ organlarına, sol ayak vücudun sol organlarına karşılık gelir. Doğru noktaların uyarılması, kendisine atanan organın dolaşımını ve kan akışını arttırır, böylece vücudun kendi kendini iyileştirme gücünü arttırır.

EMS Ayak Masajı Matı, bu noktalara elektriksel uyarılar sağlar ve bunun sonucunda vücudumuzun direnci artar. Paspasın sık kullanımı ile sadece bacak ağrısı ortadan kalkmaz, aynı zamanda bağışıklık sistemi de güçlenir, stres azalır, detoksifikasyon işlemleri gerçekleşir ve vücudumuzun rejeneratif kapasitesi devreye girer.

Elektriksel kas stimülasyonu (EMS) yastığı, kasların kasılmasına neden olan elektriksel uyarılar üretir, bu da aşırı yağ dokusunun daha sıkı ve azalmasına neden olur.
Düşük frekanslı elektriksel impuls teknolojisi sayesinde, bacaklardan tüm vücuda yayılabilirler. Bu, bacaklardaki ve uyluklardaki selülit düzensizliklerini ortadan kaldırmaya yardımcı olan kan dolaşımını uyarır.

Yürüyen, ayakta duran, seyahat eden, dans eden, tırmanan veya sık sık yüksek topuklu ayakkabı giyen insanlar için idealdir
Kan dolaşımını uyarır
Küçük ve taşınabilir tasarım katlanması kolay
EMS masaj teknolojisi
2x AAA pil ile çalışma (dahil değildir)



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.