FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Nasıl çalışır?

Goldie, hızlı ve daha yoğun bir bronzluk sağlayacak bir vücut yağıdır. UV ışınları ile çalışır, yani dışarıda güneşlenirken veya solaryumda kullanabilirsiniz. Zengin doğal bileşenler sayesinde cildiniz yumuşak, pürüzsüz ve bakımlı olacak, aynı zamanda hoş kokacaktır.
Ve hepsinden önemlisi - cildiniz parlayacak! Bronzlaşmış vücudunuz her zamankinden daha parlak görünecek!
Yağ nasıl kullanılır?
Kullanmadan önce çalkalayın! Güneşlenmeden veya solaryum kullanmadan önce vücudun istediğiniz bölgelerine uygulayın. Goldie yüze de uygulanabilir.
Ancak unutmayın - Goldie UV koruması içermez. Güneşlenmeden önce ek bir güneş kremi kullanın.
Yağ hangi bileşenleri içerir?
Yağ %100 vegandır ve silikon içermez! Çok eski zamanlardan beri bildiğimiz ve daha hızlı bronzlaşmaya yardımcı olduğunu bildiğimiz tamamen doğal içerikleri araştırdık. Ve Goldie yağı böyle ortaya çıktı! Goldie yağı en iyi yağlarla tasarlanmıştır: zeytinyağı, parafin yağı, ayçiçek yağı, soya fasulyesi yağı, buğday tohumu yağı. Beta-karoten ve havuç özü ile birlikte yağların bu kombinasyonu daha hızlı, daha etkili ve daha kalıcı sonuçlar sağlar. Ayrıca güneşlenme sırasında ve sonrasında E ve C vitaminleri cildinize iyi bakacaktır!
Ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test edilmemiştir!
İçindekilere bakın ↓
İzopropil miristat, Parafin Liquidum, kaprilik / kaprilik trigliserit, Olea Europaea meyve yağı, Helianthus Annuus tohum yağı, beta-karoten, Daucus Carota Sativa havuç kökü ekstresi, Glisin Soya fasulyesi yağı, tokoferol, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia sitrik asit, tokoferil asetat, parfüm, Triticum Vulgare tohum yağı, mika, propilparaben, benzil benzoat, limonen, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Ürün boyutu: 150 ml


Ek
Dosya indir bodybite(3).pdf


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.