WELCOME SUMMER
-35%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

En Kaliteli% 100 Doğal Ürünler Gıda Sınıfı İhracat Fiyatı Tatlı Taze

₺74,12 /kilogram vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 kilogram
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Letonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
7 günler
EAN:
4549292009064
Son güncelleme
4 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Taze armut, tatlı, sulu etleri ve kendine özgü lezzetleri ile bilinen enfes meyvelerdir. Armutlar Avrupa ve Asya'ya özgüdür, ancak şu anda dünyanın birçok ılıman bölgesinde yetiştirilmektedir. Çeşitliliğe bağlı olarak yeşil, sarı, kırmızı ve kahverengi dahil olmak üzere çeşitli şekil, boyut ve renklerde gelirler.

Olgun armutları seçerken, olgunluğu gösteren hafif yumuşaklığı kontrol etmek için sapın yanına hafifçe bastırmak önemlidir. Armut olgunlaştıkça cildin rengi biraz değişebilir, ancak genellikle pürüzsüz olmalı ve büyük lekeler veya morluklar içermemelidir. Bartlett armutları gibi bazı armut çeşitleri olgunlaştıkça yeşilden sarıya dönerken, Anjou veya Bosc armutları gibi diğerleri renklerini korur.

Taze bir armutun tadını çıkarmak için, kir veya kalıntıları temizlemek için soğuk su altında durulayabilirsiniz. Armut, kişisel tercihe bağlı olarak derisi üzerinde veya soyulmuş olarak yenebilir. Olgun armutların eti yumuşak ve suludur, çeşide bağlı olarak biraz değişebilen tatlı bir tada sahiptir.

Taze armutlar, serinletici bir atıştırmalık olarak tek başına tüketilebilir veya lezzetli bir tatlı dokunuş için meyve salatalarına, peynir tabaklarına veya tatlılara eklenebilir. Ayrıca bir dizi nefis yemek oluşturmak için haşlama, fırınlama, ızgara veya pilav gibi çeşitli şekillerde pişirilebilirler.

Enfes tadına ek olarak armut, diyet lifi, vitaminler ve antioksidanlar açısından zengin, besleyici bir seçimdir. Dengeli bir diyetin parçası olarak taze armutları dahil etmek sindirim sağlığına, kalp sağlığına ve genel esenliğe katkıda bulunabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.