FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Süper adil ürünler karışık paletler - başarılı bir sonbahar ve kış işi için kendinizi en çok satan ürün haline getirin


Doğrudan IAW ticaret fuarından gelen dahiyane yeni ürünler ve trendler içeren bu Top A ürününü kaçırmayın!



Bunlar Amazon iadeleri değil, sizin de başarılı bir şekilde ticaret yapabileceğiniz ve iyi bir başlangıç yapabileceğiniz mevcut en iyi markalar.


Doğrudan fuardan aldığımız yeni paletlerimiz ev - teknoloji - dekorasyon ürün alanlarından oluşuyor ve tam olarak bu 3 ürün kategorisi önümüzdeki sezon için kesinlikle mükemmel.


Bir çevrimiçi mağaza veya özel bir ürün pazarı işletiyor olsanız da, bu paletler bir bit pazarı satıcısının da büyük ilgisini çekmelidir.

Tabii ki, size daha ucuz paletler de sunabiliriz, ancak A malları arıyorsanız 200-300 veya 400 avro ile gerçekten fazla bir şey bekleyemeyeceğiniz herkes için açık olmalıdır.


Fuar paletlerimizle, sadece kısa bir sezon için değil, neredeyse tüm yıl boyunca satılabilecek ürünler elde edersiniz.



Mevcut sadece 33 palet var ve bu paletler bu yıl bu harika karışımda geri dönüş yapmayacak, bu yüzden onları şimdi satın almak en iyisi.


Fuar paletlerimizde bulunan tüm elektrikli cihazlarda 3 yıl üretici garantisine sahipsiniz!


Palet başına sadece 69 Euro'luk nakliye acentemiz aracılığıyla size kesinlikle ucuz bir nakliye sunabiliriz.






Bu, sonbahar/Noel alışveriş sezonunun başlangıcı için hemen şimdi stok yapma şansınız. Uzun süredir perakende sektöründe çalışan herkes, zor zamanlarda eve ve çocuklara çok yatırım yapıldığını bilir. İnsanlar evde rahat ve güzel olmak isterler. Paletlerimiz, ev ve/veya dekorasyon kategorilerinden harika ürünlerle rengarenk bir şekilde karıştırılır ve bu nedenle mevcut durum/zaman için kesinlikle uygundur. Satış fiyatları 10 ila 30 avroyu aşmayan makaleler, esas olarak mevcut zamanın ruhunu yansıtan şekilde dahildir. Kural olarak, karışık paletlerimizde çoğunlukla A malları vardır, ancak burada her zaman ve B mallarının küçük bir kısmı dahil edilebilir. Lütfen resimlerimizin daha önce satmış olduğumuz paletlerin örnek resimleri olduğunu unutmayın, neredeyse her gün yeni ürünler aldığımız için tüm paletler her zaman fotoğraflanmaz.



Ne yazık ki, lojistik ve personel nedenleriyle şu anda toplama mümkün değildir. Size çok ucuz mallar sunabilmemiz için maliyetlerden tasarruf etmek için paletlerimizi her zaman doğrudan nakliye firmamızla birlikte yüksek raflı depoda saklıyoruz, o da paletleri doğrudan size gönderiyor. Bu, personel maliyetlerinden tasarruf etmemizi ve fiyat avantajını doğrudan size aktarmamızı sağlar.



Teklifte açıklandığı gibi, Almanya içinde nakliye palet başına sadece 69 Euro'dur.İstek üzerine diğer Avrupa ülkelerine de gönderim yapabiliriz.


Hemen başlayın, bu kampanya stoklarla sınırlıdır!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.