FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Fighter Hedge Trimmer Benzinli - 8000 RPM - 1.0 hp 2 zamanlı Motor

2 zamanlı benzinli motora sahip Fighter benzinli çit düzeltici ile çitlerinizi ve çalılarınızı evcilleştirin. Çit budama, sertleştirilmiş çelikten yapılmış iki taraflı, 55 cm uzunluğunda bir testere bıçağı ile donatılmıştır. Dişler arasındaki mesafe 2,5 cm'dir; bu nedenle çit düzeltici, daha kalın dalları budamak için idealdir.

Pratik ve kullanımı keyifli
Çit düzeltici, döndürülebilir bir tutamak ile donatılmıştır, böylece çit düzelticiyi istediğiniz çalışma açısında rahatça kullanabilirsiniz. Ön tarafta, çit düzeltici ayrıca, makineyi kolayca tutabilmeniz için koruyucu kapaklı ekstra geniş bir sap ile donatılmıştır.

Çit düzelticiniz için karma yağlama oluşturun
Çit budayıcının 2 zamanlı motoru, 25 litre Euro 98 benzin (kurşunsuz) üzerinde 1 litre 2 zamanlı yağ karışımı ile çalışır. Bunun için Protecton 2 zamanlı yağ kullanmanızı öneririz. Bu yarı sentetik yağ, bahçe makineleri için özel olarak geliştirilmiştir ve tüm motor parçalarını mükemmel şekilde yağlar ve bakımını yapar. Protecton 2 zamanlı yağ, kullanışlı bir dozlama şişesinde gelir. 200 ml ila 5 litre benzin arasındaki doğru karışım yağ oranını koruyarak Aspen 4'ü kullanmak da mümkündür. Yetersiz yağlamadan kaynaklanan hasarlar garanti kapsamında değildir.

Dikkat etmek! Karışım yağını her zaman uygun bir bidonda karıştırın. Karışım yağını her kullanımdan önce iyice çalkalayın ve asla 3 haftadan eski karışım yağlamayı kullanmayın.

Çit düzelticinize iyi bakın
Periyodik motor bakımını zamanında yapın. Uzun süreli bir durma durumunda (örneğin kış döneminde), depodaki tüm yakıtı boşaltın, motoru çalıştırın ve arızalanana kadar çalışmasına izin verin. Bu, tıkanmaları ve çalıştırma sorunlarını önler.

Özellikler:
Model : FT-186
Ağırlık : 5.5 KG
Kılıç uzunluğu : 55 cm
Motor : 2 zamanlı
Güç : 1HP
devir : 8000
Yakıt : Benzin
Tank kapasitesi : 600 ml
Titreşim önleyici koruma ile

İçindekiler:
çit düzeltici
bıçak koruyucusu
Buji anahtarı
Tornavida
Allen anahtarı
İngiliz anahtarı
yakıt şişesi
Kullanım klavuzu



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.