WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

DOĞAL YÜZ SERUMU KUSURSUZ CİLT

₺273,21 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
₺6.779,48
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Rusya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
SVR(8)-SIB
Son güncelleme
1 yıl önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Doğal serumlar-doğanın kendisi tarafından oluşturulan bir" iksir", bir pakette yararlı bileşenlerin konsantrasyonu. Serumun aktif bileşenlerinin büyük içeriği, sihir gibi, cildi dönüştürür. Peynir altı suyu üretimi, kozmetoloji ve Eczacılık alanındaki başarıları birbirine bağlar ve herkesin erişebileceği benzersiz bir ürün oluşturur. Yüz serumu son derece konsantre bir üründür. Yüz cilt bakım kreminden yaklaşık 10 kat daha fazla biyolojik olarak aktif madde içerir. Konsantrasyona ek olarak, krem serumu yüksek moleküllülüğü ayırt eder. Küçük boyutlu iksir molekülleri, epidermisin derin katmanlarına kitlesel olarak nüfuz eder ve dokular üzerinde bir etkiye sahiptir. Hızlı ve nokta hareket ederler. Az miktarda serum, normal bir kozmetik ürünün daha büyük bir kısmından daha belirgin bir etkiye sahiptir.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris flower water, Glicerin, Sodium lactate, Panthenol, Inulin, Beta-glucan, Allantoin, Gliceril citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Xantan gum, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera extract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract, Oriza sativa extract, Citrus limon extract, Hedera colchica extract, Morus nigra extract, Thymus serpyllum extract, Equisetum arvense extract, Raspberry ketone, Lavender essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Citrus Nobilis essential oil.

Leylak, ALLANTOİN, lavanta ve yasemin esansiyel yağlarının yanı sıra değerli aloe vera, Ekinezya ve şehit özleri gibi aktif bileşenlere dayanan "kusursuz cilt" serumu anında nemlendirici ve pürüzsüzleştirici bir etki sağlar. Cildin yerel bağışıklığını aktive eder, serbest radikallerden ve çevreye zararlı etkilerden korur. Düzenli kullanımda, kırışıklıkları belirgin bir şekilde düzeltir, elastikiyeti geri kazandırır, donukluğu ve hassasiyeti ortadan kaldırır.


AMBALAJ: 30 ± 5 ml



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.