FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Her oyuna hükmetmek isteyen kararlı bir oyuncu musunuz? Ya da belki de en sevdiğin oyunla kanepede takılmayı seviyorsun? Kablolu oyun kumandası Tracer Shogun PRO, her iki durumda da mükemmel çözümdür. Kendinizi sanal yarışmalar dünyasına kaptırmanızı sağlayacak kesin bir araç olarak tasarlanmıştır.

• Titreşim işlevi.
• 4 yönlü çift ped.
• Dijital ve analog çalışma modu.
• 16 fonksiyon tuşu.


Vurmayın!
Gamepad Tracer, en yeni spor, atari ve sanal yarış oyunlarının her hayranının ihtiyaç duyduğu bir cihazdır. Eşsiz bir atmosfer ve oyun dinamikleri sunduğu için 4 yönlü çift ped ve 16 fonksiyon tuşu ile donatılmıştır. Cihazda kullanılan titreşim fonksiyonu ayrıca oyunun gerçekçiliğini de artırıyor. Gamepad iki modda çalışabilir: dijital ve analog, bu da oyun türüne göre ince ayar yapmanıza ve oyundaki karakterler ve araçlar üzerinde daha da iyi kontrol sahibi olmanıza olanak tanır. Şaşırmayın ve zaferi elde edin!

Her zaman rahat oyun
Gamepad, oyun kararlılığını büyük ölçüde etkileyen, gecikmeyi ve paraziti en aza indiren kablolu bir cihazdır. 1,5 m kablo, ev aletleriyle kolay bağlantı sağlar. Ped, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır, bu sayede saatlerce oyun oynarken rolünü mükemmel bir şekilde yerine getirir. Ergonomik şekil iyi bir oturma sağlar - cihaz ele güvenli ve rahat bir şekilde oturur. Modern, dinamik oyunlara uyarlanmış tuşların yerleşimi ve hassasiyetleri, her durumda hassasiyet ve tepki sağlar.

PC mi konsol mu?
Tracer Gamepad ile artık seçim yapmanız gerekmiyor. Cihaz hem PC'lerle hem de PS3 ve PS4 konsollarıyla çalışır ve sinyal iletimi için evrensel USB konektörünü kullanır. Bu çözüm, yalnızca tüm bu platformlarla uyumlu oyunlara erişmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda arkadaşlarınızla bir parti için de mükemmeldir. Böylece en sevdiğiniz oyunları kendi evinizin rahatlığında bilgisayarınızda oynayabilir veya konsolu olan bir arkadaşınızı ziyaret edebilirsiniz. Hangi platformu seçeceğiniz size kalmış - Tracer gamepad'i takın ve oyunun tadını çıkarın.

Üretici: TRACER
Kablo Uzunluğu (m): 1.5
Çift ped: 4 yönlü
Titreşim işlevi: Evet
Düğme sayısı: 15
Veri aktarımı: USB



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.