FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
10 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Glamour Fresh Get Inspired No3 selüloz kolye araba aroması araba için
Koku: Glamour Fresh

Selüloz hava spreyi, tatlandırıcı sıvıya batırılmış bir kolye şeklinde. Ürüne yerleştirilen mesajlar her birimiz için bir ilham kaynağıdır. Sadece selüloz detayını elastik bir bant kullanarak arabanın içindeki aynaya asmanız ve kokusunun tadını çıkarmanız yeterlidir.

Bu sıra dışı araba oda spreyi, seçilmiş bir erkek parfümüdür. Aroma, egzotik narenciye aromalarının benzersizliğine dikkat çekilerek yaratıldı.

Olumlu bir mesaj ile araba oda spreyi. Aroma'dan ilham alın, bizim için ilham kaynağı olabilecek ve aynı zamanda bir gülümseme şeklinde bile olumlu bir etkiye neden olabilecek çeşitli sloganlara sahip bir dizi koku askısıdır. Mağazamızda bu seriden farklı görüş ve kokulara sahip diğer kolyeleri bulacaksınız.

Aroma'dan selüloz kolye açıklaması
Koku taşıyıcı selülozdur – koku bileşimlerini mükemmel bir şekilde emen oldukça emici bir malzemedir. Kolye% 100 koku yağlarına batırılır - böylece koku bozulmaz ve ürün yavaş yavaş oluşan yağların eşsiz aromasını verir. Selüloz, bileşimin dışarı sızmayacağı ve doğru kullanıldığında araç için güvenli olacağı için sağlam bir taşıyıcıdır.

Araba için bu tip koku askıları nasıl kullanılır.
Açıklama! Mikro delikli özel olarak tasarlanmış bir bariyer filmi sayesinde, ambalajı açmadan önce seçilen aromatizasyonu öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken onu koklamak.

Kolyeyi folyodan çıkarın. Ürünü aracın iç aynasına veya istediğiniz yere asın. Seçtiğiniz kokunun tadını çıkarın. Ayrıca kokunun salınımını ve yoğunluğunu da derecelendirebilirsiniz - sadece kolyeyi kısmen açık bir plastik torbaya asın ve torbayı yavaş yavaş kaydırın. Başka bir yol da çantayı nazikçe kesmek olabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.