FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
17 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Parfüm: %26, Glantier İpeksi Cennet

Koku grubu: çiçek-şipre

Ana notalar: portakal çiçeği, yasemin, vanilya

Silky Heaven, vanilyanın tatlılığıyla vurgulanan çiçek ve şipre notalarına sahip cennet gibi bir yaratımdır. Koku, yenilik ve romantizm arasındaki karşıtlığı duyuların baştan çıkarıcı bir oyunu olarak gören modern kadına adanmıştır.

İlk saniyelerden itibaren parfüm, sulu portakal ile eşleştirilmiş ferahlatıcı bergamotun cilveli dansıyla keyif veriyor. Aromatik kalp, narin gül, çekici yasemin ve ince portakal çiçeği notalarıyla rezonansa girer. Güzel bir kadının baştan çıkarıcı görünümü gibi egzotik paçuli, kremalı şekerleme ve tatlı vanilya olan oryantal taban, uzun süre unutmanıza izin vermiyor.

Silky Heaven, altın parçacıkları olan özel bir kadın parfümü şeklinde ifade edilen, güzel kokulara duyulan sevgiden yaratılan şehvetli bir yaratımdır. Sadece uyumlu kontrastlarla dolu etkileyici bir kompozisyon değil, aynı zamanda sıvı ipeğin etkisi sayesinde etkileyici bir iç mekandır. Baştan çıkarıcı koku vücudu sarar ve ciltte hafif bir şekilde parıldayan altın bir ışıltı bırakır. Silky Heaven, Polonya'da, parfümcüler arasında en mükemmel koku esanslarının beşiği olarak ünlü olan Grasse bölgesinin tam kalbinden, çiçek açan Provence'tan ithal edilen birinci sınıf bir Fransız kompozisyonundan üretilmiştir. Parfüm,% 26'ya varan çok yüksek bir koku yağı içeriği ile karakterize edilir, bu da ciltte uzun süre kalan aromanın olağanüstü uzun ömürlü olmasını ve olağanüstü projeksiyonunu garanti eder.

Koku notaları
Bergamot ve portakalın üst notaları

Kalp notaları: gül, yasemin, portakal çiçeği

Paçuli, şekerleme, vanilya alt notaları



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.