FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Glantier Parigi Parfüm - 100 ml

Kapasite: 100 ml

Parfüm: %26, Glantier Parigi'den orijinal parfüm

Koku grubu: oryantal ve çiçeksi

Ana notalar: manolya, vanilya, misk

Parigi, egzotik misk ile vurgulanan son derece baştan çıkarıcı bir oryantal çiçek kompozisyonudur. Enfes ve feminen notalar, vücudu sıcak ve şehvetli bir kokuyla sarar ve bir yaz akşamı Seine Nehri kıyısında yürüyen güzel bir Parisli kadının büyüleyici cazibesini akla getirir.

Parigi, 100 ml'lik lüks bir şişede kadınlar için özel bir parfüm şeklinde ifade edilen, güzel kokulara duyulan tutku ve sevgiden yaratılmış bir kompozisyondur. Bu eşsiz koku, Polonya'da, parfümcüler arasında en iyi koku esanslarının beşiği olarak ünlü olan Grasse bölgesinin tam kalbinden, çiçek açan Provence'tan ithal edilen birinci sınıf bir Fransız bileşiminden üretildi. Parigi parfümleri, ciltte uzun süre kalıcı olan aromanın olağanüstü uzun ömürlü olmasını ve olağanüstü projeksiyonunu garanti eden% 26'ya varan çok yüksek koku yağı içeriği ile karakterize edilir.

Koku notaları
Bergamot, mandalina ve gül yapraklarının üst notaları

Kalp notaları: manolya, menekşe, sedir ağacı

Vanilya, esmer şeker ve misk alt notaları

Parfüm, ferahlatıcı bergamot, sulu mandalina ve narin gül yapraklarının hayranlık uyandıran bir kombinasyonuyla açılıyor. Ardından, ince manolya, hafif menekşe ve balzamik sedir ağacından oluşan kokunun kalbini ilgi çekici bir dokunuş taşır. Taban, egzotik vanilya, tatlı kahverengi şeker ve çekici miskten yapılmıştır ve bileşime derinlik ve ifade verir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.