FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Glantier 500 Cypre ve Fruity Perfume kokusuna sahip Salt body scrub 500, en sevdiğiniz kokunun benzersiz bir peeling formülü ile birleşimidir. Cildinizi pürüzsüzleştirmenin ve duyularınıza gerçek bir aromatik şölen vermenin en iyi yolu. Glantier ovma sadece mükemmel pul pul dökülme değil, aynı zamanda nemlendirme ve korumadır.

Ürünümüz kuru ve keratoza yatkın ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerinin bakımı için tavsiye edilir. Cildin görünümünü ve durumunu iyileştirir ve aynı zamanda kuruluk ve gerginlik hissini kesin olarak giderir.

"Kłodawa" Madeni'nden elde edilen doğal Polonya kaya tuzuna dayanan bu ürün, ev SPA ritüelini besler ve zenginleştirir. Hareketli Milano şehrinde uzun zamandır beklenen bir hafta sonunun rahatlığını hissedin!

Koku: 500

Kapasite: 300 g

Çok sayıda aktif bileşen
Glantier tuzlu vücut peelingi, aşağıdakiler gibi özel olarak seçilmiş aktif bileşenlerle doludur:

-Shea

- üzüm çekirdeği yağı

- ahududu çekirdeği yağı

- kayısı çekirdeği yağı

-E vitamini

Cildi besler ve duyuları uyarır
Aktif bileşenlerin zenginliğine ek olarak, vücut peelingimizin her porsiyonu Glantier 500 Parfüm'ün baştan çıkarıcı kokusunu yayar. Frenk üzümü, şehvetli frezya ve aromatik Mayıs gülü notaları sizi zarafeti ve yoğunluğuyla saracak.

Cildinizin sadece faydalı bileşenleri değil, aynı zamanda harika kokunun her damlasını emdiğini ve gün boyunca size eşlik edecek ince ve uzun süreli bir aroma yarattığını hissedin.

Vücut peelingimiz 500, günlük bakımı en sevdikleri parfümün eşsiz kokusuyla birleştirmek isteyen güzellik severler için vazgeçilmez bir üründür.

Cildinizi ipeksi, pürüzsüz ve hoş kokulu bırakarak kendiniz için paha biçilmez lüks anlar yaratın.

Kullanım Şekli
Nemli cilde az miktarda ürün uygulayın ve vücuda nazikçe masaj yapın. Ardından ılık suyla durulayın. Haftada 1-2 kez kullanın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.