WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

KABLOLU ETHERNET VE ETHERNET ÜZERİNDEN İSTEĞE GÜÇ

Ethernet üzerinden yeni bir güç (POE) bir elektrik fişi yükleme düşük maliyetli bir gerilim düşük maliyetli bir çözüm sağlar çalışan, pahalı, isteğe bağlı bir özelliktir. POE kolay konferans odası planlama yüklemelerini kolaylaştıran, her birinde bir güç ve internet kablosu (RJ45) sahip kolay monte edilebilir.


MODÜL YUVASI ADD ON

Glory Yıldız 10” kiosk tableti periferik seçeneklerin geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Sen interaktif katalog, sonsuz koridor, erişim kontrolü, kontrol ve kendini sıralamada uygulamaları oluşturmak tabletin kenarına ve altına üç çevre birimlerine kadar ekleyebilirsiniz.


AÇIK API

Glory Star'ın & # 39; ları mühendis ekibi Özel donanım yazılımı hizmeti ve açık API'ler sağlamak, Android işletim sistemi firmware kodlama konusunda uzmandır. Açık API geliştiricileri ve yazılım mühendisleri ürün / hizmetlerine özelleştirme ve entegrasyon yüksek düzeyde sağlamak için özellikleri veya android işletim sistemi, uygulama ve diğer hizmetler verilere erişmek için izin verir.


Staros - LİSANS SERBEST KÖŞK LOCKDOWN APP * bize ulaşın

LİSANS SERBEST KÖŞK LOCKDOWN APP Staros kiosk kilitleme uygulaması, Staros kullanıcıları oto videolar, web sayfalarını ve uygulamaları başlatmak için izin yanı sıra android sisteme erişmesini istenmeyen üçüncü tarafın önlenmesi NEBULA tabletlere yüklenir. Alt çubukları gizleme / kapama zamanlayıcılar üzerinde zamanlama kullanıcı haklarını ayarlama ve otomatik video döngü dahil Fonksiyonlar / fotoğraf, uygulamalarını kilitlemek için uygulamalar geliştirmek serbest geliştiriciler güçlük uygulamasındadır. amacı bir iş ortamlarında kullanımında güvenli, emniyetli ve istikrarlı tablet sağlamaktır.


FİKSASYONU HAZIR

Kurulum esnekliği tableti monte ve raf monte duvar montajı dahil olmak üzere birden fazla montaj seçeneği mevcuttur.


Ek
Dosya indir gad101-user-manual.pdf


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.