FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
10 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

İyot, vücudumuzdaki enerji tüketimini hormonlar aracılığıyla düzenleyen tiroid bezinin "gıdası" dır. Özellikle besinlerin, şekerlerin, yağların ve proteinlerin uygun metabolizması için iyota ihtiyacımız var. İyot, psikolojik iyi oluş, vücut ısısının uygun şekilde düzenlenmesi ve cilt sağlığı için önemlidir.

İyot, aşağıdakilere odaklanan insanlar tarafından aranır:
- Zihinsel refah - Vücutta enerji harcaması
- Normal tiroid fonksiyonu

- Besinlerin, şekerlerin, yağların ve proteinlerin uygun metabolizması

İçindekiler: Dolgu maddesi (pirinç unu), hipromelloz sebze kapsülü, dolgu maddesi (pirinç unu), ilave maddeler: silikon dioksit, iyot potasyum.

Ambalaj Notu: Diyet takviyesi. Ürün dengeli ve çeşitli bir diyetin yerine geçmez. Kuru bir yerde, 25 ° C'ye kadar bir sıcaklıkta saklayın. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Üretici, uygunsuz kullanım veya depolamadan kaynaklanan herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Pakette listelenen tarihten önceki en iyi.

Alerjenler: Ürün, değiştirilmiş haliyle Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin 1169/2011 sayılı Tüzüğü'nün (AB) Ek II'sinde listelenen alerjenleri içermez.

GDO: Ürün, 1829/2003 ve 1830/2003 sayılı Yönetmelik (ES) gerekliliklerine uygundur, GDO içermez ve genetiği değiştirilmiş hammaddelerden üretilmemiştir.

İyonizasyon: Ürün, 1137/2008 sayılı Tüzük (ES) ile değiştirilen Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin 1999/2/EC sayılı Direktifi anlamında iyonlaştırıcı radyasyonla muamele edilmemiştir.

Üretim ISO sertifikalı 22000:2018'dir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.