FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
5 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

PR-460
Test uçlu ve pilli elektrik sayacı!
Bir multimetre için birçok farklı isim vardır. Örneğin bir dijital multimetre, bir voltaj ölçer, bir voltmetre veya bir ohm metre hakkında konuşabiliriz. Sonunda hepimiz aynı şeyi kastediyoruz: AC ve DC voltajı, AC ve DC akımı, sıcaklığı, direnci, transistörleri, diyotu, akü voltajını ve sürekliliği ölçmek için bir sayaç.

Multimetre veya dijital multimetre nedir?
Her türlü niceliği ölçebileceğiniz elektriksel bir ölçüm cihazıdır. Ayrıca, bir bağlantı test cihazı aracılığıyla bir bağlantıyı da test edebilirsiniz.
Koleksiyonunuz için kullanışlı bir araç! Özellikle sık sık elektrikle çalışıyorsanız, ufak tefek işler yapmaktan, elektriği taşımak veya yeniden bağlamaktan veya kablolarla çalışmaktan hoşlanıyorsanız, bir multimetre alet kutusu için harika bir araç olabilir!

Bu multimetrenin avantajları ve özellikleri:
Kompakt boyutu nedeniyle bu multimetreyi hızlı ve kolay bir şekilde yanınıza alabilir, böylece ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Bir multimetre ile kısa devre, bağlantı veya voltaj kontrolü için bir kabloyu kolayca ölçebilirsiniz.

Multimetrenin boyutları 19 cm x 8,5 cm x 3 cm ve 250 gram ağırlığındadır. Multimetre geniş bir LCD ekrana, bir pil göstergesine ve güç kaynağı 9V pile sahiptir. Dijital multimetre pil ve kablolarla birlikte gelir!

Kısacası, alet kutunuz, garajınız veya kullanışlı aletleriniz için güzel bir alet. Buna ek olarak, multimetre gerçek bir tamirci veya kablo vb. ile hobisi olanlar için bir hediye olarak çok güzel.

En önemli özellikler:

Çalışma sıcaklığı: 0 ila 40 derece
Akım ölçümü maksimum 20A
Voltaj ölçümü maksimum 750V
diyot testi
Direnç ölçümü
Sıcaklık ölçümü
Transistör ölçümü hFE
Multimetrenin dik durması için katlanabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.