FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

KESINTISIZ GÜÇ KAYNAĞI (UPS) SAF SINÜS
MİKROSİN 1000
1000VA 700W 2*7Ah
LCD

ÖZELLİK -LERİNİ
UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı), elektrik kesintisi durumunda bile diğer elektronik cihazlara kesintisiz güç sağlayan bir cihazdır. Çıkışta elektrik olduğunda, UPS dahili aküyü şarj eder ve aşırı gerilim koruması görevi görür, ayrıca modern cihazlarda olduğu gibi, UPS ağdaki büyük ve uzun vadeli voltaj dalgalanmaları durumunda bile doğru besleme voltajını sağlar.

Elektrik prizinde elektrik kesintisi olması durumunda, UPS kendisine bağlı cihazlara otomatik olarak güç sağlar. Bu, cihazı güvenli bir şekilde kapatmanıza ve çalışmanızın sonuçlarını kaydetmenize olanak tanır. Ani bir elektrik kesintisi, önemli verilerin kaybına ve elektronik ekipmanın zarar görmesine neden olabilir.
Volt Polska UPS sayesinde bu sorun çözüldü. Sunulan güç kaynağı, 12V'da toplam 14Ah kapasiteye sahip iki dahili pile ve iki cihazın aynı anda çalışmasını sağlayan 230V voltajlı iki elektrik prizine sahiptir. UPS'i bir bilgisayara bağlamak için USB soketi, bu çözüm sayesinde kullanıcı güç kaynağı ayarlarını kendi ihtiyaçlarına göre yapılandırabilir ve RJ45 bağlantı noktası ağ cihazlarını dalgalanmalara karşı korur, bu konsept Ethernet yapılarına zarar vermeye karşı kapsamlı koruma için oluşturulmuştur.
LCD ekran, güç kaynağının çalışma modu hakkında net bir şekilde bilgi verir.
Ek olarak, UPS ile olan sette, çalışmasını izlemenizi sağlayan bir yazılım alırsınız - bu cihaz söz konusu olduğunda, kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde uyarlamak için her ayrıntıya dikkat edilmiştir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.