FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Güneşsiz katlanır bahçe sallanan sandalye bej renk

₺1.247,33 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
8 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7283
EAN:
=VLOOKUP(A500,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Güneşsiz katlanır bahçe sallanan sandalye, nefes alabilen örgü malzemeli açık şezlong, baş minderli sıfır yerçekimi koltuğu, içecek tepsisi, siyah renk.

SIFIR YERÇEKIMI KONFORU: Ayarlanabilir sırtlıklara sahip bahçe sallanan sandalyeler, bir yan düğme kullanılarak istenen herhangi bir dinlenme pozisyonunda kilitlenebilir. Bacaklarınızın altını yukarı çevirin ve yatıştırıcı bir sallanma hareketinin tadını çıkarın. Vücudunuza tamamen adapte olur ve ağırlıksızlık hissi yaratır.

SAĞLAM YAPI: Korozyona dayanıklı, böylece uzun süreli kullanım, dayanıklılık ve mukavemet sağlayan toz boyalı çelik çerçeveden yapılmıştır. Bahçe sallanan sandalye, 120 kg'a kadar eşit olarak dağıtılmış ağırlığı destekleyebilir.

DAYANIKLI MALZEME: Aşınmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, güçlü, anti-UV ve su geçirmez tekstil malzemesinden yapılmıştır. Çift yaylı sistem, vücut büyüklüğüne anında uyum sağlayan bir dış mekan sallanan sandalye oluşturur. Çıkarılabilir yastıklı kafa yastığı ekstra konforlu destek sağlar.

KATLANABİLİR TASARIM: Hafif ve katlanabilir, kullanılmadığında taşınması kolay ve kompakt hale getirir. Hem iç hem de dış mekan rahatlaması için ideal olan bu sallanan bahçe sandalyesi, sadece kampta, bahçede ve havuz kenarında balık tutarken değil, aynı zamanda evde, ofiste, hastanede ve hatta güzellik salonunda da uyku sandalyesi veya yatak olarak kullanılabilir. İçecek tepsisi içecekleri, dergileri, telefonları/tabletleri veya diğer küçük eşyaları saklamak için kullanılabilir. 

BOYUTLAR:

120cm x 67cm x 102cm (dik)
133cm x 67cm x 95cm (tamamen genişletilmiş)
110 x 66 x 15cm (katlanmış)
Sallanma genliği: 10 ° -35 °.
Montaj gerektirmez!
Marka: Outsunny model numarası.: 84A-080BK
Ürün ağırlığı: 10 kilogram

Özel özellikler:

Kolay
Katlanır, rahat
Dayanıklı tekstil malzemeden yapılmıştır ve dinlenirken daha da fazla konfor için çıkarılabilir yastıklı bir kafa yastığına sahiptir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.