FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

HN-2505
Hané Raflı Saklama Kavanozları - Saklama Kabı - 3 Adet 12 ADET


Her gece mutfakta çalışkansanız, şüphesiz birkaç çeşit baharat ve malzemeye ihtiyacınız olacaktır. Bu otları ve malzemeleri kapaklı bu plastik kavanozlara koyarak, şifalı otların ve malzemelerin her zaman elinizin altında olduğundan emin olabilirsiniz.

Çok fonksiyonlu kullanılabilir
Kapaklı bu kavanozları farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Yukarıda bu kavanozlara şifalı otlar ve malzemeler koyabileceğinizi ancak şeker kavanozu olarak da kullanabileceğinizi örnek olarak verdik. Şeker kavanozu mu yoksa baharat kavanozları mı arıyorsunuz? Seçiminiz ne olursa olsun, avantajlardan yararlanırsınız.

Bu kavanozların mutlak bir avantajı, kapatılabilir olmaları ve hava geçirmez olmalarıdır. Sağlam kapak sayesinde kavanozlar tamamen kapatılabilir, böylece içindekiler daha uzun süre taze kalır. Bitkiler veya biraz kuru malzemelerle asla rahatsız olmayacaksınız. Şeker ayrıca lezzetli tadını daha uzun süre korur.

Bu kapaklı cam kavanozları nereye koyuyorsun?
Bu seçim tamamen size kalmış. Sadece bu kavanozların konumlarını içerikle eşleştirmenizi tavsiye edebiliriz. Bu kavanozlar şeker kavanozu görevi görüyor mu? Kavanozları tercihen karanlık bir yere, örneğin bir dolaba koyun.

Bu saklama kavanozlarını şifalı otlar ve malzemeler için mi kullanacaksınız? O zaman sobanın yakınına yerleştirmek en iyisidir. Böylece kavanozlar her zaman elinizin altında olur ve yemek yaparken çok fazla adım atmak zorunda kalmazsınız.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.