FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Şarj panelli bir güneş reflektörü özellikle depolarda, garajlarda, gayrimenkullerde vb. Kullanışlıdır. Kendi kendine yeten, bu çift güneş farları ile gece gündüze dönüşürken, şüphesiz yoldan geçenleri soygunculardan uzak tutabilir.
Bu güneş reflektörü, gece görüşü olmayan güvenlik kameralarını sahaya kurarsanız en ideal çözümdür.
Uzman gerekmediğinden, şebeke bağlantısı gerektirmediğinden, güneş ışığıyla otomatik olarak şarj olan güçlü bir şarj edilebilir pil ile güçlendirildiğinden, kurulumu kolaydır, bu aradığınız bağımsız güneş projektörüdür!
Fotovoltaik kolektör, mümkün olduğunca fazla güneş radyasyonu aldığı bir yere yerleştirilmelidir. Ağaçların veya diğer nesnelerin gölgesi, alana bağlı olarak, pillerin güneş kolektöründen şarjını etkiler, kolektörün güneye bakacak şekilde yerleştirilmesi önerilir.

Alacakaranlık anahtarı ile donatılmıştır, bu nedenle lamba karanlığı algıladığında otomatik olarak etkinleştirilir.
Karanlıkta bile girmek için gereken ışık koşullarını sağlamak için ön kapıların, garaj kapılarının veya kaldırımların yanında pratik ve ideal bir konum olabilir
Lamba kafaları istediğiniz açıya ayarlanabilir.

Özellikler: - Güneş projektörü.- Hareket algılama.- Güneş şarj paneli.- Güç kablolarını ve teknisyenleri unutun.- Sistemi dakikalar içinde kurun.- Çok kolay kurulum.- Alanınıza bu eşsiz ve ucuz şekilde görünürlük kazandırın.- % 100 güneş enerjisi ile çalışır.- Deponuzun veya garajınızın güvenliği ve emniyeti için idealdir.- Sensör kapsama alanından geçen birini tespit ettiğiniz anda, projektör etkinleştirilir.- Gece boyunca, hareket sensörü otomatik olarak hareket algılanana kadar açılır.- Pil ömrü: 2-3 yıl.- 22 geliştirilmiş - parlak LED'lere sahiptir.- Konumunuzu güvence altına almak, hırsızları çıkarmak vb. İçin kullanılabilir.- Panel diğer parçalardan ayrılabilir.- Hava koşullarına dayanıklı.- Paneli yeterince güneşli olduğu bir yere yerleştirin.- Pili tamamen şarj etmek için 9 saatlik doğrudan güneş ışığı yeterlidir.- Tam şarj birkaç saat çalışma sağlar.- Açma/Kapama işlevi.- Çevreye yük getirmeyin, PPC hesabınız bile değil.-% 100 çevre dostu.-% 100 organik.

Teknik özellikler: - Projektör boyutları: 17 x 22 cm - Güneş paneli boyutları: 13 x 16,5 cm - Fotovoltaik boyutlar: 22 Geliştirilmiş - parlak LED'ler.- Şarj edilebilir lityum pil 3,7V 1200 mAh (dahil).

Nasıl çalışır? Gün boyunca, güneş paneli güneş enerjisini şarj edilebilir bataryada depolanan elektrik enerjisine dönüştürür. Hava karardıktan sonra, hareket algılandığında, ışıklar otomatik olarak yanar.

22 LED
Ürün malzemesi: ABS plastik
Güç : 6W
Koruma sınıfı: IP55
İndüksiyon mesafesi: 2-5 metre
Algılama aralığı: 120 °
Gecikmeli aydınlatma süresi: 20-60 saniye ayarlanabilir



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.