FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
15 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Herhangi bir havuz sahibi için ideal çözüm, Irishom akülü havuz elektrikli süpürgesidir. Bu mükemmel robot temizleyici, kristal berraklığında su sağlayarak havuzunuzu kolay ve etkili bir şekilde temizlemenizi sağlar.

Mükemmel temizlik kalitesi için gelişmiş özellikler, kullanım kolaylığı ile birleştiğinde, Irishom havuz elektrikli süpürgesini havuz bakımı için vazgeçilmez bir cihaz haline getirir. Kablosuz tasarım, hantal kablolara olan ihtiyacı ortadan kaldırarak tüm havuz alanında özgürce hareket etmenizi sağlar.

Irishom elektrikli süpürge, havuzun tabanındaki ve duvarlarındaki kir parçacıklarını, yaprakları ve diğer kalıntıları etkili bir şekilde temizleyen güçlü bir motorla donatılmıştır. Entegre filtre sistemi, tüm kirlerin etkili bir şekilde tutulmasını sağlayarak temiz ve sağlıklı banyo suyu sağlar.

Havuzunuzun boyutu ne olursa olsun, Irishom akülü havuz elektrikli süpürgesi havuz taleplerinizi karşılayabilir. Uzun pil ömrü, sık sık şarj etmeye gerek kalmadan kapsamlı ve kapsamlı temizlik sağlar. Ek olarak, akıllı navigasyon sistemi, havuz alanının kapsamlı bir şekilde kapsanmasını sağlamak için rotayı otomatik olarak ayarlar.

Irishom elektrikli süpürge, havuzunuzu temiz tutmayı çok daha kolay hale getiren güvenilir ve yüksek kaliteli bir cihazdır. İster özel bir havuza sahip olun, ister daha büyük bir eğlence tesisini yönetin, Irishom akülü havuz elektrikli süpürgesi ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir çözümdür.

Şartname:

Modeli: W002
Ürün Ölçüsü: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Ürün Ağırlığı: 3.42 kg / 7.53 lb
Renk: Gri ve Siyah
Anma Gücü: 30W
Anma Çalışma Gerilimi: 11.1V
Su Emme Portu Miktarı: 2
Filtrasyon Yoğunluğu: 75um
Hareket Hızı: 6-18/dk (19.6-59 ft/ (18 m) ̃dk)
Batarya: 5000mAh
Şarj Süresi: 2.5-3 saat
Boşalma Süresi: ≥90dk
IP Seviyesi: IPX8
Güç kaynağı voltajı: 100-240V
Paket Boyutu: 44 x 35 x 19.5 cm / 17.3 x 13.7 x 7.6in
Paket ağırlığı: 3500g / 7.7lb



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.