FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

High Line tavan davlumbaz uzaktan kumandası 77 cm

₺7.958,79 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Klarstein
SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Normal fiyat: 1569,99 zł
Fiyatımız: 1159 PLN

High Line, Tavan Saçakları, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 seviyeli, uzaktan kumanda, siyah
Koku mutfağa yayıldığında, Klarstein High Line mutfak aspiratörü dumanları ve buharı gizlice gidermeye hazırdır.

Sergi sonrası ürünler - tamamen operasyonel, muhafazanın yüzeyinde ve uzaktan kumandada mikro çizikler vardır. Karton depolama izleri taşır.

Duman ve buhara karşı verimlilik ve zarafet ile: Klarstein High Line tavan davlumbazı, her mutfakta mükemmel bir yardımcıdır.

Gizli çalışma, zarif tasarım: Klarstein High Line egzoz fanı sadece güzel değil, aynı zamanda esnektir! Hem mutfak adasının üzerinde tavan davlumbaz olarak hem de kompakt boyutu ve donanımlı mutfak ipi sayesinde herhangi bir mutfakta buharda pişirme kaplarının üzerindeki yerini kolayca bulabilir. 75 watt'lık güç çıkışı ile motor, çalışmalarını sadece 410 m³ / s'ye kadar egzoz havası kapasitesiyle verimli bir şekilde gerçekleştirmekle kalmaz, aynı zamanda zarif tarzıyla da etkileyicidir. Siyah parlaklığa sahip saten cam, fırçalanmış paslanmaz çelik çerçeve ve bağımsız olarak değiştirilebilen, 9 renkli ortam ışığı ile mutfakta özel bir atmosfer yaratır.

Birlikte verilen aktif karbon filtresi sayesinde, bir havalandırma miline bile ihtiyaç duymaz. Mutfaktan gelen giriş havası doğrudan filtrelenir ve mutfağa geri salınır - ek inşaat işi veya alışveriş gerekmez. Üç performans seviyesi ile mutfaktaki her türlü kokuyu ve üretilen dumanları işleyebilir, dokunmatik ekran veya uzaktan kumanda ile kolayca çalıştırılabilir.

İki adet değiştirilebilir 2 x 4 W LED şerit, pişirme yüzeyinde bol miktarda ışık sağlar. Bu sayede her aşçı hazırlanan lezzetleri en iyi şekilde görebilecek.

Temel bilgiler:Verimli: 3 seviyede 410 m³/s'ye kadar kapasiteye sahip hava sirkülasyonu için 75 W motorKullanışlı: uzaktan kumanda veya dokunmatik ekran ile kolay kontrolMükemmel atmosfer: 9 renkte bağımsız olarak değiştirilebilir aydınlatmaDüz motor tasarımı: tavana montaj veya mutfak dolaplarının altına montaj için idealGörünürde her şey:      LED şeritli değiştirilebilir LED mutfak aydınlatması 2 x 4 W.Sessiz: en yüksek güç seviyesinde sadece 59 dB'lik düşük gürültü seviyesi

Özellikler: enerji verimliliği sınıfı: Ctwo değiştirilebilir alüminyum yağ filtreleri (bulaşık makinesinde güvenli)2 x 4 watt LED şeritli isteğe bağlı değiştirilebilir aydınlatmaAktif karbon filtreler dahil olmak üzere devridaim için hazır ışık seviyesi ve güç kontrolü için uzaktan kumanda dahilmotor gücü: 75 W.uzaktan kumanda için gerekli piller: 1 x CR2032 pil (dahil) güç kaynağı: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Boyutlar: montaj çerçevesinin boyutları: yaklaşık 77 x 32 cm (genişlik x yükseklik)yerleşik boyutlar: yaklaşık 73 x 20,7 x 28 cm (genişlik x yükseklik x derinlik) Emiş açıklığı: yaklaşık 22,6 x 9,4 cm (G x Y x D) Ağırlık: yaklaşık 12 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.