FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


KATOLOJİK FİYAT: 3.689,99 zł
Şarküteri 90 Flex, dahili indüksiyonlu ocak, 5 bölge, 7400W, autark
Sınırsız pişirme: Klarstein Delicatessa 90 Flex indüksiyonlu ocak, pişirme sırasında minimum enerji tüketimi ile alanı optimum şekilde kullanır. Teknik yeniliği lüks bir görünümle birleştirir ve vitroseramik yüzeyi sayesinde mutfağa yeni bir parlaklık kazandırır.
Klarstein Delicatessa 90 Hybrid dahili ocak, 1 x 2300, 2 x 2000 W ve 2 x 1500W'a bölünmüş toplam 7400 W gücünde beş ısıtma alanına sahiptir ve tencerenin içeriğini rekor sürede kaynatır. VarioHeating teknolojisi sayesinde, solda iki ısıtma bölgesi veya Sağ tarafta, bir araya gelirler. Tencere varlığı tanıma işlevi, kombine ısıtma alanının tencerelerin, tavaların ve tencerelerin boyutuna ve ayrıca bir ısıtma alanına sığmayan büyük mutfak gereçlerine uyum sağlamasına olanak tanır. Delicatessa 90 Flex, bir yandan sadece ilgili tencereye uygun enerjiyi tüketirken, diğer yandan farklı boyutlarda tencere ve tavaların kullanılmasını mümkün kılar. Tüm bireysel alanlar ve esnek bölge ayrı bir güç kontrolüne ve ThermoBoost fonksiyonuna sahiptir, bu sayede hızlı ısıtma gücü tekrar 3000 W'a yükselir Klarstein Delicatessa 90 Flex seramik ocağın basit kullanımı için, güç kontrolü için dokunmatik kaydırıcılı entegre SenseControl dokunmatik paneli ve dijital ekran kullanılır. Bu sayede, ek regülatörler ve düğmeler, ocağın çalışma yüzeyinin zarif görünümüne müdahale etmez. Sıcaklığa ek olarak, her ısıtma alanı için 99 dakikalık bir zamanlayıcı programlanabilir, bu da ocağı belirli bir süre sonra kapatır veya akustik bir sinyal yayar.
Düzgün pişirme sağlamak için, Klarstein Delicatessa 90 Flex ankastre ocak uygun güvenlik özelliklerine sahiptir: Isıtma alanı çok yüksek bir sıcaklığa ulaşırsa, aşırı ısınma koruması etkinleştirilir. EcoTermal prensibine dayanan artık ısı göstergesi sadece kapalı ısıtma alanlarının hala sıcak olup olmadığını size bildirmekle kalmaz. Ayrıca enerji tasarrufu sağlamak için artık ısı ile yemek pişirmenizi sağlar. ThermalRecall işlevi, ayarlanan sıcaklığı hatırlar ve pişirme işlemi kısa bir süre kesintiye uğrayıp daha sonra devam ettirilecekse yeniden etkinleştirir. Ek olarak, pişirme ayarlarında yanlışlıkla değişiklik yapılmasını önlemek için çocuk koltuğu etkinleştirilebilir.
Klarstein Delicatessa 90 Flex indüksiyonlu ocak, ocağı ustaca ortaya çıkaran bakımı kolay vitroseramik ocakla dikkat çeker. Bu şekilde, ocak hem klasik hem de modern olan herhangi bir mutfağın ekipmanına mükemmel uyum sağlar. Teslimat, kurulum için gerekli montaj malzemelerini içerir.

Temel bilgiler: Hassasiyet: 9 noktalı ölçekte güç ayarı, programlanabilir 99 -dak. Uyku zamanlayıcısıEsnek adaptasyon: Varioİki ısıtma bölgesini tek bir esnek bölgede birleştirmek için ısıtma teknolojisiEtkili ısı: her biri 3 x 2300, 2000 ve 2 x 1500 WTouch-to-slide: Kaydırıcı fonksiyonlu ve dijital ekranlı SenseControlEnerji tasarruflu pişirme: Kullanımı için artık ısı göstergesine sahip EcoThermal Control ile toplam güçDaha fazla güç:        ThermoBoost ile her pişirme bölgesi / esnek bölgede 3000 W ile hızlı ısınma

Özellikler: ocağın üst kısmında açma / kapama (dokunmatik kontrol paneli)toplam güç: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W ve 2 x 1500 W)Ekonomi fonksiyonu (spar): aşırı yüklenmeyi önlemek için pişirme bölgelerinin gücünün otomatik olarak azaltılması4 dikdörtgen ısıtma alanı: her biri 18 x 18 cm büyüklüğünde ısıtma alanı (orta, yuvarlak): Ø Çalışma seviyesinin dijital ekranına sahip 28 cmcontrol dokunmatik panel ve sol ve sağ ısıtma alanlarını algılama ile esnek bir bölgede birleştirme olasılığı 99 dakikalık ayarlı bir tencerenin varlığıotomatik kapanma aşırı ısınma korumasıisteğe bağlı çocuk koruma tipi: mini mutfağa kurulum için dahili mini mutfak dağıtım malzemeleri5 pimli bağlantı kablosuGüç kaynağı: 380-415 V 3N veya 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Teslimat kapsamı:
1 x dahili set üstü ocak
1 x Montaj malzemesi HİÇBİR
Çok dilli kullanım kılavuzu NO (satın alma işleminden sonra gönderilen pdf)

Boyutlar:
genel boyutlar: 90 x 6.1 x 52 cm (GxYxD)
Kurulum ölçüleri: 87 x 5,7 x 49 cm (GxYxD)
masa üstünü çevreleyen minimum genişlik: 5 cm
minimum masa üstü kalınlığı: 3 cm
soba üzerinde minimum asılı mesafe: 76 cm
Ocak altında minimum boş alan: 5 cm
hava sirkülasyon alanı: min. 2 cm
Kablo uzunluğu: 1.0m
Ağırlık: yaklaşık 12 kg

Mallar powys



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.