FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Moje Auto Insenti Taze Kristaller – Nane ile Limon
Ürün No. 15-006
Koku yavaş yavaş salınır, bu yüzden onu her zaman aynı yoğunlukta hissederiz.
Üreticinin güvencelerine göre - 45 güne kadar etkili
Yoğun, taze, narenciye ve ferahlatıcı, yaz seyahatleri için mükemmel
Arabada veya başka bir yerde hoş olmayan bir koku var mı?

Hoş olmayan kokulardan etkili bir şekilde kurtulacak bir tazeleyici mi arıyorsunuz?

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

My Auto Insenti Fresh Crystal, pratik çantalar şeklinde bir dizi kokudur. Parfüme batırılmış granüller içerirler ve bu da kokuyu 45 güne kadar bir süre boyunca kademeli olarak serbest bırakır. Eşsiz aromalar ve koku notaları, hoş olmayan kokuları ortadan kaldırmanıza izin veren benzersiz tazeleyici teklifleri oluşturmak için kullanılmıştır.

LEMON WITH NANE narenciye serinleticiliğinin doğanın tazeliği ile birleşimidir. Çanta şeffaftır ve örneğin arabadaki aynaya asmak için bir kurdele ile donatılmıştır.

EVDE VE OFISTE CITRUS TAZELIĞI:

Kolyeyi nerede kullanacağınıza siz karar verirsiniz. Moje Auto Insenti parfümü "Nane ile limon" çeşitli kullanımlara sahiptir. Dolabınızda bir tazeleyici, oturma odasında hoş bir yaz esintisi ve yatak odasında enerjik bir stimülasyon olabilir. Hoş, narin ve aynı zamanda iyi hissedilir. İstediğiniz yere asın - arabanıza, ofisinize, yatak odanıza, oturma odanıza veya banyonuza.

ARABADA İSTENMEYEN KOKULAR İÇİN CITRUS TAZELİĞİ:

Arabada asılı kokular sadece iç dekorasyon olarak ele alınmamalıdır. Kokuyu iyileştirmek ve günlük sürüşünüzü tatsız hale getiren hoş olmayan kokuyu ortadan kaldırmak olan uygun amaçlarına odaklanın. Doğal aromaların bir ipucu ile hafif tatlı ve ekşi, taze ve enerjik bir koku seçin. Bu tür koku notlarının refahımız üzerinde olumlu bir etkisi vardır, ancak aynı zamanda hoş olmayan, daha fazla ve daha az doğal kokular için etkili bir ilaçtır. Limonun en iyi emicilerden biri olduğu uzun zamandır bilinmektedir. Buzdolabındaki kokuları karıştırmanın etkisini ortadan kaldırabilmek için evde kullanıyor musunuz? Benzer bir fenomen arabanızda da gözlemlenebilir. Bu yüzden Moje Auto yeni bir Insenti kokusu yarattı - "Nane ile limon".



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.