FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Tekeir Twelve Güney Kırmızı Rahat Deri Kılıf iPhone için Cepli

₺170.481,44 /parti vergisiz fiyat
Müzakere edilecek

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
500 adet
Mevcut miktar
4900 adet
Ülke
İrlanda
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
iPhone
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
12-1647_FBA
EAN:
0742271250196
Son güncelleme
1 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

İPhone 8 / için Cepli On İki Güney Rahat Deri Kılıf stoğu sunuyoruz / 7/ 6 | El Burnished Deri | Marsala 4900pcs - Açıklama

Nakliye tutarı, sipariş edilen malların miktarına veya mesafeye bağlı olarak ücretlendirilecektir****

Minimum sipariş miktarı 500****

Relaxed Leather, iPhone 8/ cihazınız için güzel bir el yanmış deri cüzdan kabuğudur 7/ 6 . Kenarları ve köşeleri boyunca sıkıntılı olan hakiki deriden yapılmış olan her kasa tamamen benzersizdir. Patina, yalnızca en sevdiğiniz kırık botların görünümünü vererek ne kadar çok kullanırsanız gelişecektir. İç mikrofiber astar, cihazınızı günlük çentiklere ve çizilmelere karşı korurken, dış kısımdaki cepler size bir cüzdanın ek işlevselliğini sunar. Vintage tarzın ve modern işlevselliğin mükemmel bir şekilde yan yana gelmesini sağlayan klasik bir görünümdür. Malzeme tipi: Deri

Modern Bir Gün, Vintage Aksesuar
Ayakkabıdan el çantalarına ve saat kayışlarına kadar deri aksesuarlar söz konusu olduğunda, trend rustik, yaşanmış bir havadır. Botlardaki gölgeli ayak parmakları, el çantalarındaki yanmış kenarlar ve eskidikçe daha pahalı olan konyak evrak çantaları - bu, RelaxedLeather kılıflarımızın ilham kaynağıdır. Bu sıcak tonlu deri kılıf, kutudan çıktığı anda vintage kişiliğe sahiptir.

Güzel Bir Şarap Gibi, Zamanla Daha İyi
RelaxedLeather yeni iyi görünüyor, ancak aylarca kullanımdan sonra daha da iyi görünüyor. Sürekli kullanım ve kullanım, deriyi yumuşatmaya ve orijinal tonunu koyulaştırmaya devam eder. Artık yaşlandıkça daha iyi görünürken, sizin kadar karaktere sahip bir iPhone kılıfına sahip olabilirsiniz.

Günlük Taşımanızı Kolaylaştırın
Tüm temel ihtiyaçlarınızı yerinde bulundurmak, anahtarlarınızı alıp gidebileceğiniz anlamına gelir. İki arka cebe sahip olan iPhone'unuz, kimliğiniz ve banka kartınız güzel bir deri kabuğa güvenli bir şekilde sıkıştığından, evden çıkarken hatırlamanız gereken bir şey daha var.

Stil ile Koruma
Bu hala bir durum ve yapacak bir işi var - iPhone'unuzu her gün düşmelerden, kaymalardan ve düşmelerden koruyun. RelaxedLeather bu işi oldukça ciddiye alıyor. 1 mm yükseltilmiş ön kenarı, en sert yüzeyleri iPhone ekranınızdan uzak tutar. RelaxedLeather bağımsız düşme testine bile maruz kaldı ve tüm testleri uçan renklerle geçti. RelaxedLeather, iPhone 7'nizi günlük tehlikelerden koruyacak ve bunu yaparken harika görünecek.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.